Başvurular

Bozkır Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Bozkır Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Bozkır Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bozkır Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bozkır Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Konya ilimizde yer almakta olan Bozkır Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. Bozkır Belediyesi ilan kapsamı içinde hayvan bakıcısı alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 3 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapacaktır. Adayların en az ilköğretim ve en fazla da lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Bozkır Belediyesi işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi bilgiler yazımız devamındadır.

Bozkır Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Taleplere başvurularda bireylerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemindeki kayıtlı olan adresleri dikkate alınmaktadır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. İşe alınacak bireylerde MEB onaylı Pet Hayvanları, Başıboş Hayvanlara Yaklaşma ve Müdahale Tekniği ile İlk Yardım belgelerine sahip olmak şartı aranmaktadır.

Talebe başvuru süresi bittikten sonra alınacak meslek ve alakalı belgeler kabul edilmeyecektir. Talebe başvuru yapan ve nihai listede bulunan adayların 10.10.2018 günü mesai bitimine kadar istediğimiz başvuru belgelerini Bozkır Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmayacaktır. Evrak teslimi yapan adayların talebin 3 katı yahut altında olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılmayacaktır. Nihai listede bulunup evrak teslimi yapan adayların talebin 3 katından fazla olması durumunda sözlü sınava katılacaklar 15.10.2018 tarihinde saat 09.00’da Bozkır Belediyesi Meclis Salonunda noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir. Kura çekiminde mülakata hak kazananlara sözlü sınav/mülakat için tebligat gönderilecek olup, sözlü sınav/mülakat 24.10.2018 tarihinde saat 10.00’da yapılacaktır. Öncelikli olarak başvuruda bulunulan sürekli olarak yada geçici iş gücü isteklerine işverence davet edildiği halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar, öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Hayvan Bakıcısı
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Bozkır Belediyesi Meclis Salonu 15.10.2018 09:00 – 10:00
Nitelik Başlığı Nitelik Aciklamasi
Sağlık-Tıp İlk Yardım
Meslek Belgeleri ve Sertifikaları Başıboş Hayvanlara Yaklaşma ve Müdahale Teknikleri Kursu Sertifikası, Pet Hayvanları

Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH İSMET İNÖNÜ CAD NO=12 42630 BOZKIR KONYA / TÜRKİYE

Bu makalemizde Bozkır Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Bozkır Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu