Başvurular

Setair iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Setair iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Setair iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Setair iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Setair iş ilanları ve iş başvurusu

Setair Hava Taşımacılığı ve Hizmetleri A.Ş. veya bilinen kısa adı ile Set Air, ticari hava taksi faaliyetleri sunmakta olan bir şirkettir. 1990 senesinde Koç Holding’in havacılık birimi olarak kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma şimdilerde 14 yolcu kapasiteli 1 adet Falcon 7X tipi jet, 14 yolcu kapasiteli 1 adet Falcon 8X tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağına sahiptir. Filosunu arttırmayı sürdüren firma bünyesine de işinde uzman, deneyimsiz yeni çalışanlar katma gayreti içindedir. SET AIR bünyesine personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Set Air aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Set Air İş İlanları 2022
  • Set Air İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Set Air İş İlanları 2022

Set Air bünyesinde bulunan uçaklar İstanbul Yeni Havalimanı içindeki hangarlarında tutulmaktadır. Helikopterleri ise Tuzla’da bulunan Arçelik Tuzla Heliport’da bulunmaktadır. Set Air faaliyetlerini arttırmak maksadıyla çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmektedir. Set Air bünyesinde bu bağlamda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Set Air aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; teknisyen, kaptan pilot, yardımcı pilot, hostes, teknik müdür, kabin amiri, harekat memuru, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Set Air İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Set Air bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile yapabilirler. Sayfaya girdikten sonra şirketler bölümünden Setair’i seçmeli ve akabinde açık iş pozisyonlarına göz gezdirmelisiniz. Şayet açık iş pozisyonu yer almıyorsa ardından tekrar deneyebilirsiniz. Başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanınca geniş bir şekilde olarak incelenecektir.

Setair çalışanları her sene 2 kez özel eğitimlere tabi tutulmaktadırlar. Personellerini özenle seçen firma, bunun yanı sıra personellerinin gelişimi için de tüm gayreti göstermektedir. Bu makalemizde Setair iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Setair iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER SETAİR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, setair hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan setair açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu