Başvurular

BOTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

BOTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde BOTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BOTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BOTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü yahut bilinen kısa ismi ile BOTAŞ, Türkiye Cumhuriyeti ile Irak Cumhuriyeti içinde imzalanan Ham Petrol Boru Hattı Taşıma Anlaşması çerçevesinde Irak ham petkarakterinin İskenderun Körfezi’ne taşınmasını sağlamak amacı ile kurulmuş olan Enerji Bakanlığı bünyesinde hizmet veren bir kamu kurumudur. 1974 senesinde kurulan BOTAŞ, ardından ülkemizdeki enerji gereksiniminin giderek artması sebebiyle doğalgaz taşımacılığı faaliyetlerine de başlamıştır. Genel Müdürlüğü Ankara ilimizde yer almakta olan BOTAŞ, yıllık 20 milyar TL’yi aşkın cirosu ile ülkemizin en büyük kurumları içinde bulunmaktadır.  BOTAŞ bünyesinde binlerce kişi istihdam edilmektedir. Kurum bu bireylere ek olarak çeşitli zamanlarda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. BOTAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında yer bulmuştur.

  • BOTAŞ İş İlanları 2022
  • BOTAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BOTAŞ İş İlanları 2022

BOTAŞ; NABUCCO projesinin yüzde 16,67 ve TANAP projesinde de yüzde 30 hissedar durumundadır. Ankara’da Doğalgaz İşletmeleri ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır. Buraya bağlı olmak üzere İstanbul ve Kayseri İşletme Müdürlükleri, Kırklareli, Bursa, İzmir, Konya, Erzurum, Çarşamba ve Kahramanmaraş’ta Şube Müdürlüğü şeklinde teşkilatlanmıştır. Bunların yanında Marmara Ereğlisi’nde LNG İşletme Müdürlüğü, Ceyhan’da Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü, Hatay Dörtyol’da bulunan Dörtyol İşletme Müdürlüğü bulunmaktadır. BOTAŞ ihtiyaç duyduğu zamanlarda tüm bu illerimizde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • BOTAŞ 4 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ 112 İşçi Alımı İlanı İçin Hemen TIKLAYIN
  • BOTAŞ Tam Zamanlı Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • BOTAŞ Sürekli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

BOTAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, avukat, özel güvenlik görevlisi, diyetisyen, teknik eleman, gemici, engelli personel, eski hükümlü işçi, arkeolog, itfaiyeci, kimyager, kaynakçı, sağlıkçı, stajyer, teknisyen, harita teknikeri, inşaat teknikeri, doğalgaz teknikeri, makine teknikeri, elektrik teknikeri, mühendis, uzman yardımcısı gibi çok sayıda iş başvurusu yapılabilecek kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki BOTAŞ’a nasıl girilir, BOTAŞ’a nasıl başvurulur?

BOTAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

BOTAŞ yeni çalışan ihtiyacı oluştuğu vakit İŞKUR yani iskur.gov.tr adresi üzerinde iş ilanı yayınlamaktadır. Kadro ve pozisyona göre KPSS şartı aranmaktadır. Akabinde bu iş ilanlarına başvurular yine İŞKUR üzerinden alınır. Harici olarak İnternet üzerinde bir iş başvuru formu ise bulunmaz. Tüm bu iş ilanları açıklamaları ise www.devlette.com sitemiz üzerinde siz kıymetli okurlarımız ile paylaşmaktayız. İlanlardan haberdar olmak için bizleri takip edebilirsiniz. Bu makalemizde BOTAŞ iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER BOTAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, botaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan botaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu