Başvurular

Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı Yayınlandı

İzmir ilimizde yer almakta olan Bornova Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bornova Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde büro elemanı, yardımcı eleman, satranç eğitmeni, takı tasarım eğitmeni, bale eğitmeni, keman eğitmeni, piyano eğitmeni, gitar eğitmeni, yan flüt eğitmeni, seramik eğitmeni, halk oyunları eğitmeni, resim eğitmeni, çocuk korosu eğitmeni, THM korosu eğitmeni, fotoğrafçılık eğitmeni, kanun eğitmeni, ritim eğitmeni, el sanatları eğitmeni, bağlama eğitmeni, latin dansları eğitmeni, klarnet eğitmeni, işaret dili eğitmeni, kültür sanat eğitmeni alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 23 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Bornova Belediyesi Personel Alımı İlanı 2018

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda açıklanmıştır.

Adayların 28 Nisan 2018 gün ve 30405 sayılı Resmi Gazete’de yayına giren “İl özel idareleri, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin usul ve esaslar”ın 4. Maddesindeki şartları taşımak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliğe hak kazanmış yahut emekli olmamak ve bu durumları taşıdıklarını belgelemeleri gerekmektedir.

Adaylardan ön başvuru sırasında nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi ve fotoğraflı geniş bir şekilde CV istenmektedir. Görüşmeye çağrılanların yanında aşağıdaki belgeler bulunmalıdır.

  • Son 6 ayda çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf
  • Adli sicil durum belgesi (kamu kurumuna verilmek üzere.)
  • Sağlık raporu (özel güvenlik personeli olarak çalışabileceğine dair.)
  • Diploma onaylı fotokopisi
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • İkametgah belgesi
  • Yarı zamanlı personelde aranacak mesleki kriterlere ait belgeler.
  • Askerlik durum belgesi ( erkek adaylar için) SGK hizmet dökümü

Başvuru Adresi : Bornova Belediyesi Ek Hizmet Binası Ergene Mah. 2 Sokak No:7 Kat:2 Bornova

Telefon : 0232 388 03 53 – 388 03 54

İrtibat Kişi : Sinan Sarıküse & Pınar Sezer & Şule Sepetçi

Bu makalemizde Bornova Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Bornova Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.

İlanın tam metnine ulaşmak için TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu