Başvurular

Birevim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Birevim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Birevim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Birevim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Birevim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

BİREVİM Hakkında :

Tasarrufun bir finans aracı olarak kullanıldığı “Birlikte Tasarruf Finansı” yönteminin mimarı BİREVİM, 2016 senesinde kuruldu. Kurulduğu günden bu yana bireysel girişimci olarak tanımladığı tasarruf sahiplerinin, konut, iş yeri ve taşıt gereksinimlerini karşılayabilmeleri için geliştirdiği insan merkezli sosyal finans anlayışı çerçevesinde çözümler üretmeye sürdürmekte. Sektördeki her 3 tasarruf sahibinden 1’inin gereksinimlerine kavuşmasına vesile olan BİREVİM, kısa bir sürede Tasarruf Finans sektörünün lokomotif markası olmayı başardı.

BİREVİM, “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemi ile ülkemizdeki tasarruf sahiplerinin rakamının hızla artırılmasını, özellikle dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımızın bireysel tasarruf güçlerinin kitlesel bir biçimde birleştirilerek, borçlanmaveyayalı olmayan, tasarruf ve varlık temelli bir finansal model ile bireysel tasarrufların ülke ekonomisine kazandırılmasını planlıyor.

Geleceğimizin güvencesi ve bağımsızlığımızın teminatı için ihtiyacımız olan en temel konu üretimdir. Biz de bu bağlamda tasarruf rüzgarının gücünü arkamıza alarak üretime daha da güç katma ve işimizi doğru yapma hedefiyle yola koyulduğımız günden bu yana sektörümüzün  düzenlenmesi için öncü bir duruşla çok emek verdik. Sonunda 4 Mart 2021 tarihinde kabul gören ve 6361 sayılı kanunda yapılan değişiklik ile sektörümüzün adı Tasarruf Finansman Sektörü olarak kanunda yerini aldı. Gururla aktarabiliriz ki sektörün referans noktası olma hedefimizi gerçeğe dönüştürmek ve toplumumuzun tasarruf bilincini yükseltmek için en doğru zamandayız.

Bundan sonra yolumuza Tasarruf Seferberliğimize daha çok güç katarak, sektörümüzün gelişimi için daha fazla çalışarak bireysel tasarrufların ekonomiye kazandırılması, milli tasarrufların güçlenmesi ve bu vesileyle de ülkemizin kalkınmasına hizmet eden Tasarruf Finansı Yönteminin tüm Türkiye çapında tercih edilen bir model haline gelmesi maksadıyla öncü ve yenilikçi tavrımızı sürdürerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.

İnsan Kaynakları

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin alımında; faizsiz çözümlerimiz, yenilikçi yaklaşımımız, uygun maliyetli çözümler sunan metotlarımiz, müşteri tatminiyetini ön planda tutan kadrolarımızla gelir durumuna bakmaksızın bireylerin gereksinimlerine ve hedeflerine odaklanıyoruz. Milyonlarca insanın birincil ihtiyacı “konut sahibi olmayı” kolektif bir şuur ve yüksek motivasyonla gerçekleştiriyoruz.

Faizsiz konut sahibi olmayı yeniden tanımlarken benimsediğimiz büyüme stratejisi ile hedeflerimize ulaşmakta insan kaynağının birincil derecede mühim olduğuna inanıyoruz.

Biz, gücünü çalışanlarımızdan alıyoruz. Çalışanlarımızla Birlik olup BİR olmayı tercih ediyoruz. Birlikte üretme, birlikte paylaşma, birlikte büyüme, birlikte gelişme ve birlikte mutlu olma anlayışıyla hareket ediyoruz.

Biz, biriz ve birlikteyiz. Büyük bir aile, başarılı bir ekibiz. İnsanların mutluluğuna vesile olan ve geleceğe güvenle bakan bu ekibin içinde, “BİR de sen olmalısın” diye düşünüyoruz.

İşe Alım Süreci

  • İhtiyaç duyduğumuz pozisyonlar; sosyal platform hesaplarımızda ve insan kaynakları web sitelerinde ilan edilir.
  • Adayların yapmış olduğu başvurular ihtiyaç duyulan alan ve pozisyonlar için ön değerlendirmeye alınır.
  • Gerekli kriterlere uygun adaylar ile ilk görüşme telefonla yapılır.
  • Yapılan görüşmeden sonra adaylar ilk mülakata davet edilir.
  • Adayın ilk mülakatı olumlu neticelendiğı takdirde bir başka gün ikinci mülakat yapılır.
  • İkinci mülakattan sonra aranan niteliklere uygun, gelişimine önem veren, kurum kültürüne uyan adaylara iş teklifi yapılır.

Tasarruf Akademi

Eğitim ve gelişim faaliyetlerimiz, insan kaynakları politikamızda mühim ve stratejik yere sahiptir. Tasarruf Akademi üzerinden Birevim çalışanlarına, işe başladığı ilk günden bu yana gerekli tüm eğitim ve gelişim desteği verilir.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Bursa Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Ağrı Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Van Başvur
BT Dijital Ürün Geliştirme Uzmanı İstanbul Asya Ataşehir Başvur
Proje Yöneticisi İstanbul Asya Ataşehir Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Marmara Bölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı EgeBölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı İç AnadoluBölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Karadeniz Bölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Doğu Anadolu Bölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Akdeniz Bölgesi Başvur
Birevim Tasarruf Finans Uzmanı Güneydoğu Anadolu Bölgesi Başvur
Mobil Satış Yetkilisi İstanbul Asya Ataşehir Başvur
Mobil Satış Takım Lideri İstanbul Asya Ataşehir Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu