Başvurular

Bilkom iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Bilkom iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Bilkom iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bilkom iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bilkom iş ilanları ve iş başvurusu

Bilkom, 1984 senesinde kurulmuş olan, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Şirket 2000 senesinde Koç Topluluğu bünyesine katılmıştır. Bilkom, kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde sektörünün en büyükleri içinde yer edinmiştir. Bilcom şimdilerde; Apple, Huawei, Asus, Alcatel, Warner Bros, DJI, Naztech, Hypergear ve Celly gibi öncü markaları portföyünde barındırmaktadır. Merkezi İstanbul ilimizde Ataşehir’de yer almakta olan firma bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Bilkom aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Bilkom İş İlanları 2022
  • Bilkom İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bilkom İş İlanları 2022

Bilkom şimdilerde 500’den fazla ticari iş ortağı ile 81 ilimizde 5 bini aşkın satış noktasında senede 1.5 milyon ürünü, Türk tüketiciler ile buluşturmayı başarmıştır. Dijital çağa ayak uydurmayı başaran Bilkom, bu alanda sevkiyat sektöründe öncü firmalardan birisi olmayı başarmıştır. Bünyesinde çok sayıda çalışan bulunan kurum bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Bilkom aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; iş akış süreçleri uzmanı, ürün yöneticisi, kanal yöneticisi, bölge satış sorumlusu, operasyon yöneticisi, muhasebe uzmanı, ürün danışmanı, teknisyen, hesap yöneticisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki Bilkom Bilişim aracılığıyla yayına giren bu iş ilanlarına nereden iş başvurusu yapılır?

Bilkom İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Bilkom bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu ile kolay bir biçimde başvurularını yapabilirler. Bilkom iş başvuruları, Koç Kariyer sayfası üzerinden yapılmaktadır. Aşağıdaki bağlantıya girmenizin ardından “Şirketler” sekmesinden Bilkom şirketini seçerek, bu şirket aracılığıyla yayına giren iş ilanlarını gözlemleyebilirsiniz. Akabinde de bunlara iş başvurusunda bulunarak, öz geçmişinizi insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz.

Bilkom çalışanlarının yüzde 70’i Y kuşağıdır. Oldukça iyi çalışma şartları sunan şirketin çalışan bağlılığı yüzde 80’lere yaklaşmış durumda. Bu durum çalışanların şirketten tatmin olduklarını ve iş değiştirme gayreti içinde olmadıklarını göstermektedir. Bundan dolayı Bilkom çalışmak isteyeceğiniz türde bir şirket olarak ön planda gözüküyor. Bu makalemizde Bilkom iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Bilkom İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu