Başvurular

Batman Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022

Batman Belediyesi personel alımı ve iş ilanları 2022, iş başvuru bölümüzde Batman Belediyesi personel alımı ve iş ilanları ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Batman Belediyesi personel alımı ve iş ilanları başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Batman Belediyesi personel alımı ve iş ilanları

  • Batman Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Batman Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Batman Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Batman Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Batman, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin mühim illerinden biri olma özelliğini taşır. Dicle’nin aktığı topraklarda zengin tarihi geçmişi koruyan Batman ve antik kenti Hasankeyf; üç bini aşkın mağarası, orta çağdan kalma tarihi köprüsü, eski çarşısı, cami minareleri ve tarihsel anıtlarıyla bir doğa harikasıdır. 1990 yılına kadar çok bi hayli hızlı bir gelişme yaşayan Batman, 16 Mayıs 1990 tarih ve 3647 sayılı kanunla Beşiri Kozluk ve Sason ilçeleri Siirt’ten, Hasankeyf ve Gerçüş ilçeleri Mardin’den alınıp Merkeze bağlanarak Türkiye’nin 72. ili olma unvanına kavuşmuştur. Batman Belediyesi yayınlamış olduğu açıklama ile 2022 yılı içinde çok sayıda personel alımı, memur alımı, işçi alımı ve eleman alımı gerçekleştireceklerini açıkladı. Batman Belediyesi açık iş pozisyonları ve güncel iş ilanları ile ilgili iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Batman Belediyesi belediyecilik anlamında geçtiğimiz senelerde mühim işler başarmıştır. Şehrin çehresini değiştirebilmek, iş kollarını genişletebilmek ve Batman ilini Güneydoğu’nun incisi yapabilmek için çalışmalarını sürdüren Batman Belediyesi bu bağlamda çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Batman Belediyesi yalnızca il merkezi için değil aşağıda saymış olduğumuz ilçeler ve taşra bölgesi için de alımlar yapacak.

  • Beşiri
  • Gercüş
  • Hasankeyf
  • Kozluk
  • Sason

Batman Belediyesi aracılığıyla açıklamalan haber, şüphesiz Batman ili ve ilçelerinde ikamet etmekte olan, iş bekleyen binlerce insana umut ışığı oldu. Batman Belediyesi yapmış olduğu bilgilendirmede, yapılacak olan personel alımlarının emekliye ayrılmış olan personellerin ve ihtiyaç duyulan kadroların çokluğu sebebiyle yapıldığını bunun bunun yanında yapılacak olan alımların belediye bütçesinden karşılanacağını dile getirdi. İlanlarda ilkokul mezunu, lise mezunu veya üniversite mezunu bireylerin iş başvurusu yapabileceği kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Temizlik işçisinden, zabıta memuruna, sağlık personelinden, memura, itfaiye memurundan, mühendise kadar bi hayli fazla kadro ve pozisyonda alımlar gerçekleştirilecek. Ayrıca ilanların çoğunda KPSS şartı da aranmıyor. Adaylar yalnızca sözlü sınav aşamasından geçerek, kadrolu olarak belediye bünyesinde çalışma olanağı elde edecek. Bunun bunun yanında Batman ili için kamu kurum ve kuruluşlarınca verilmiş olan ilanlara aşağıdan göz gezdirebilirsiniz.

Batman Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Batman İline Özel İş İlanlarını Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

  • Batman Belediyesi Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Batman Üniversitesi Çok Sayıda Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Batman Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Batman Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. İlanlar parça parça yayına girecek olup, yayına girdiği an başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi ilanlar ile ilgili tüm detaylar www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacak. Bu ilanları kaçırmamak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz ise yeterli gelmektedir. Lakin bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de bizzat iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için özgeçmişiniz ile belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına gitmeniz ve başvuru yapmak istediğiniz kadro ve pozisyonu bildirerek özgeçmişinizi bırakmanız yeterli gelmektedir. Lakin buraya yapacağınız iş başvuruları yalnızca alakalı iş ilanları yayına girdiğinda dikkate alınır ve hatta bu nedenten çoğu durumda başvurularınız kabul edilmez. Bu duruma düşmemek ve zaman kaybı yaşamamak için iş ilanlarının yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bunun dışında ise internet üzerinden yayınlanmış bir Batman Belediyesi iş başvuru formu bulunmamaktadır. Bunun aksini iddia eden web adreslerine yahut bireylere itibar göstermeyiniz.

  • Santral : 0 488 213 27 59
  • Şirinevler Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 2 72000 Merkez / BATMAN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu