Başvurular

Basın İlan Kurumu Çok Sayıda İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Basın İlan Kurumu Çok Sayıda İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Basın İlan Kurumu Çok Sayıda İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Basın İlan Kurumu Çok Sayıda İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Basın İlan Kurumu Çok Sayıda İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Basın İlan Kurumu yayınlamış olduğu ilan ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Basın İlan Kurumu işçi alımı ilanı kapsamı içinde bahçıvan alımı yapacaktır. İlan kapsamı içinde 12 geçici işçi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 10 Mart 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Basın İlan Kurumu İşçi Alımı İlanı 2017

İş yerinin konumu gereği esnek çalışma saati olduğundan iş yerinde yatılı kalınması gerekmekte olup, servisleri yoktur.Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden,www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınma işleminin iptal edilmesine ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Kuraya tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kurada çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Kamu kurum ve kuruluşlarının iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.Noter çekilişi 20.03.2017 günü saat 10.00 da Bayramoğlu mh. Zübeyde hn cd. N.41 Darıca adresindeki iş yerinde yapılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bahçıvan

Çalışma Adresi : ZÜBEYDE HANIM CADDESİ BAYRAMOĞLU MAHALLESİ 126/ 41400 DARICA KOCAELİ / TÜRKİYE

Basın İlan Kurumu aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 12 işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları, son başvuru tarihi ve kura çekimi ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla verilmiş olan tüm ilanlara Basın İlan Kurumu iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER BASIN İLAN KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, basın ilan kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan basın ilan kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu