Başvurular

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! 2022

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! 2022, iş başvuru bölümüzde Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 15 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi yayınlamış olduğu ilan ile 15 anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini dile getirdi. Adaylardan YDS sınavında en az 80 puan almış olma şartı ve KPSS P5 puan türünden en az 80 almış olma şartları aranıyor. Başbakanlık Hazine Müsteşartlığı anlaşmali personel alımı ilanı için diğer başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

5671 sayılı Merkezi Finans ve İhale Biriminin İstihdam ve Bütçe Esasları Hakkında Kanun ile 20.10.2007 tarih ve 26676 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Yönetmeliği hükümleri ikaznca, toplam 15 adet Uzman Personel pozisyonu için 18 Nisan – 22 Nisan 2016 tarihleri içinde Giriş Sınavı yapılacaktır. Uzman Personel pozisyonlarının mezuniyet alanları saygınlığıyla dağılımı aşağıdaki biçimde olacaktır:

Alan  Adet 
Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1
İnşaat Mühendisliği 1
Gıda Mühendisliği 3
Diğer mühendislik branşları 4
Matematik 2
İstatistik 2
Hukuk 2
  • Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Alımı Başvuru Şartları
  • Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Personel Alımı Başvuru Formu
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi Personel Alımı Başvuru Şartları

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde gösterilen genel şartları taşımak,
  2. Sınav tarihi saygınlığıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (askerliğini yapmış olanlar için bu sınıra askerlikte geçen süre eklenir),
  3. En az dört yıllık eğitim veren üniversite ve fakültelerin yukarıda gösterilen bölümlerinden yahut bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu aracılığıyla onaylanmış yabancı fakülte yahut yüksekokullardan mezun olmak,
  4. Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (KPDS) yahut Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavında (YDS) İngilizce dilinden en az 80 (seksen) puan almak yahut dil yeterliliği yönünden buna denkliği kabul gören ülkeler arası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak (Uluslararası geçerliliği bulunan yabancı dil sınavlarının eşkıymetlilik tabloları için: www.yok.gov.tr),
  5. T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığıyla, 2014 ve 2015 senelerında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) birinden, “KPSSP 5” puan türünde en az 80 (seksen) puan almış olmak ve başvuruda bulunanlar içinde puana göre yapılacak sıralamada, alanlar için tespit edilen kontenjanın dört katı aday içinde bulunmak (son sıradaki adaya eşit puan alanlar da sınava kabul edilecektir),

Giriş sınavı yalnızca sözlü sınav olmak üzere tek etaptan oluşacaktır. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarına göre başvuran adaylardan, en yüksek puana sahip olandan başlanarak bölümler için tespit edilen kontenjanın dört katı aday (son sıradaki adaya eşit puan alanlar dahil olmak üzere) sözlü sınava çağrılacaktır. Başvurusu kabul edilip giriş sınavına çağrılacak adayların listesi Birimin internet adresinde (http://www.cfcu.gov.tr) ve ilan panosunda açıklamalacak olup adaylara e-posta yoluyla da bilgilendirme yapılacaktır.

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Personel Alımı Başvuru Formu

Birimimizin internet adresinden (http://www.cfcu.gov.tr) temin edilecek “İş Talep Formu” ve aşağıda sayılan belgeler şahsen, elden yahut posta yoluyla Birimimizin aşağıdaki adresine, en geç 12 Nisan 2016 günü mesai saati sonuna kadar ulaştırılmak suretiyle başvuru yapılabilecektir.

Adres: Merkezi Finans ve İhale Birimi Eskişehir Yolu 4. km 2180.Cd. (Halkbank Kampüsü) No: 63 C-Blok 06510 Söğütözü/Ankara

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Adayların, Birimimizin internet adresinden (http://www.cfcu.gov.tr) temin ederek dolduracakları “İş Talep Formu” ile birlikte, aşağıdaki belgelerin asıllarını yahut tasdikli suretlerini (belgeler aslı ile birlikte ibraz edilmesi durumunda Birimimizce de tasdik edilebilecektir.) ibraz etmeleri gerekmektedir:

  • KPSS Sonuç Belgesi,
  • KPDS yahut YDS Sonuç Belgesi yahut buna denkliği kabul gören, ülkeler arası geçerliliği olan bir belge,
  • Yükseköğrenim diploması yahut çıkış belgesi,
  • Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.

Giriş sınavında başarılı olan adaylar, vazifeye başlamadan önce aşağıdaki belgeleri de Birime sunmak mecburiyetindedirler:

  • Erkek adaylar için, askerlikle ilişkisi olmadığına dair beyan,
  • Sabıka kaydının bulunmadığına dair beyan.

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı bünyesinde hizmet veren Merkezi Finans ve İhale Birimi paylaştığı ilanla 15 anlaşmali personel alımı yapıyor. Adaylar için başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru sırasında istediğimiz belgeler ile ilgili geniş bir şekilde açıklamalarda bulunduk. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren bütün ilanlara Hazine Müsteşarlığı iş ilanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu