Başvurular

Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Balıkesir ilimizde bulunan Bandırma Belediyesi yayınlamış olduğu ilan kapsamı içinde tam zamanlı, anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Bandırma Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde harita ve kadastro bölümü mezunu tekniker alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 15 Mayıs 2017 ile 18 Mayıs 2017 saat 17:30’a kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan diğer başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvurusu 2017

Bandırma Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi hükümlerine göre boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, adedi ve öğrenim durumu gösterilen 1 (Bir ) adet tam zamanlı anlaşmali personel alımı yapılacaktır.  Sözlü mülakat olarak tek etapta yapılacak olup;

Sözlü sınav tarihi : 23.05.2017 Salı günü saat 14:00 olarak belirlenmiştir.

Sözlü sınavda adayların mesleki genel kültür, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyeti, davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. Adayların başvuru yahut atama işlemleri için istenen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve vazifeye başlatılmaz. Göreve başlatılmış olsalar dahi iptal edilir.Bu bireyler hiçbir hak talep edemezler ve haklarında 29.09.2004 tarih ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır. Sözlü sınav sonucu belediyemiz internet sitesinde (http://www.bandirma-bld.gov.tr/ ) yayına girecektır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  1. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  2. Üniversitenin alakalı bölümünden mezun olmak,
  3. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık problemleri bulunmamak.
  4. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis yahut 6 aydan fazla yahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan yahut istimal ve resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak
SIRA NO ÜNVANI ADET SINIFI EĞİTİM DURUMU
1 Tekniker

Harita ve Kadastro Bölümü

1 T.H 2 yıllık M.Y.O.

Bandırma Belediyesi Personel Alımı Başvurusu 2017

Adayların 15.05.2017 – 18.05.2017 tarihleri içinde saat 17:30′ a kadar Bandırma Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) Adaylardan talep edilen belgeler aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı yahut fotokopisi.
  • Nüfus cüzdan fotokopisi.
  • Adaylar aracılığıyla doldurulacak Başvuru Formu(Form kurumdan temin edilecektir.)
  • Sağlık Raporu (Aile hekimliğinden alınabilir)
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Adli Sicil Belgesi
  • Özgeçmiş CV

Sözlü Mülakat Sınav Tarihi : 23.05.2017 Salı Saat : 14: 00

Yer : Bandırma Belediyesi Encümen Salonu

Bu makalemizde Bandırma Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgilere yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye bünyesinde yayınlanmış olan diğer bütün ilanlara Bandırma Belediyesi İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER BANDIRMA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, bandırma hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan bandırma açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu