Başvurular

AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları ve İş Başvurusu 2022

AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları ve İş Başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları ve İş Başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları ve İş Başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları ve İş Başvurusu

AtlasGlobal veya bilinen adıyla Atlasjet, 2001 senesinde Öger Holding A.Ş. aracılığıyla kurulmuş olan bir havayolu şirketidir. İç ve Dış Hatlarda Tarifesiz Seferlerle Yolcu ve Yük Taşımacılığı yapmak üzere ruhsatlandırılan Atlasjet, ilk uçuşunu 1 Haziran 2001 tarihinde gerçekleştirmiştir. Atlasjet ülkemizde faaliyet göstermekte olan en büyük havayolu şirketlerinden biridir. Atlasjet, ihtiyaçları ışığında çeşitli zaman dilimlerinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında Atlasjet aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara ait açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları 2022
  • Atlasjet İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

AtlasGlobal (Atlasjet) İş İlanları 2022

AtlasGlobal yani Atlasjet kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmeyi başarmış olan havayolu şirketlerimizden biridir. Havayolu taşımacılığının ilerleyen senelerda daha da popülarite kazanacağının bilincinde olan Atlasjet çalışmalarına da bu doğrultuda hız vermiş durumdadır. Atlasjet bünyesinde çalışmakta olan binlerce insana ek olarak büyüme hedefleri ışığında çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Atlasjet aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; engelli personel alımı, çevre ve iş güvenliği uzmanı, yolcu hizmetleri süpervizörü, satış müdürü, işyeri hekimi, bilet satış memuru, genel muhasebe uzmanı, datacenter yöneticisi, yazılım uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, host, hostes, kabin memuru gibi bay ve bayan adaylar için sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlara ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan işinde uzman  – deneyimsiz adaylar iş başvurusu yapabileceklerdir. Peki Atlasjet iş başvurusu nasıl nereden yapılır?

Atlasjet İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

AtlasGlobal şirketi bünyesine iki farklı biçimde iş başvurusu yapmanız olabilecekdür. Öncelikle Atlasjet bünyesinde çalışmak isteyen adaylar öz geçmişlerini humanresources@atlasglb.com mail adresine iletebilirler. Buraya gönderilecek olan CV’ler uygun pozisyonlar için değerlendirilecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar ile iletişime geçilecektir. Diğer bir yol olarak da çeşitli kariyer portalları üzerinden iş başvurusu yapabilmektesiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sekmesine girmeniz de alakalı kariyer portalına üye olmanız akabinde de başvuru işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir. Devamında da insan kaynakları departmanı başvurusu olumlu bulunan adayları görüşmeye çağırmaktadır. Bu makalemizde AtlasGlobal iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Atlasjet İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ATLASJET HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, atlasjet hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan atlasjet açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu