Başvurular

Petrol Ofisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Petrol Ofisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Petrol Ofisi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Petrol Ofisi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Petrol Ofisi iş ilanları ve iş başvurusu

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim bir şirkettir. 1941 senesinde kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin petrol ve petrol ürünleri gereksinimi için kurulmuştur. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesine ara vermeksizin devam eden şirket, şimdilerde 1700’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 1 madeni yağ fabrikası, 10 akaryakıt terminali, 4 LPG terminali, 20 havalimanı ikmal ünitesi ve 1 milyon metreküpü aşkın depolama kapasitesine ulaşmayı başarmıştır. Petrol Ofisi büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm gücüyle devam ederken, çeşitli zamanlarda da bünyesine personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Petrol Ofisi aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Petrol Ofisi İş İlanları 2022
  • Petrol Ofisi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Petrol Ofisi İş İlanları 2022

1983 yılına kadar TÜPRAŞ ve BOTAŞ ile aynı çatı altında bulunan şirket, bu tarihten sonra anonim şirkete dönüşmüştür. Petrol Ofisi ihtiyaçları sebebiyle akaryakıt istasyonlarına ve merkezine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Petrol Ofisi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, mühendis, avukat, elektrik bakım teknisyeni, engelli analiz uzmanı, LPG satış koordinatörü, insan kaynakları destek uzmanı, üretim ve dolum operatörü, regülasyon uzmanı, pompacı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Petrol Ofisi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Petrol Ofisi bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Petrol Ofisi bünyesine alacak olduğu personelleri kariyer portalları üzerinden seçmektedir. Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantı ile açık iş pozisyonları, işe alım süreci, başvuru şartları ve tarihleri gibi bilgilere varabilirsiniz. Yapmış olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenmekte başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılmaktadır. Bu makalemizde Petrol Ofisi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Petrol Ofisi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu