Başvurular

ASAT iş ilanları ve iş başvurusu 2022

ASAT iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde ASAT iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. ASAT iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

ASAT iş ilanları ve iş başvurusu

Antalya Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adıyla ASAT, Antalya ilimizde vatandaşların temiz su gereksinimini karşılamak ve atık suları uzaklaştırmakla görevli olan bir kuruluştur. ASAT, ilde en kaliteli hizmeti sunabilmek için altyapı çalışmalarına tüm hızıyla sürdürmektedir. Kurum faaliyetlerine ara vermeden devam etmek adına çeşitli zamanlarda de personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. ASAT aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • ASAT İş İlanları 2022
  • ASAT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ASAT İş İlanları 2022

ASAT, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı, müstakil bütçeli ve kamu tüzel kişiliğine haiz bir kuruluştur. Yüksek standartlarda hizmet veren, su yönetiminde insanı ve çevreyi esas alan, alanın da klavuzluk yapabilecek bir kurum olmak için çalışmalarına devam eden ASAT, çeşitli zamanlarda da bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. ASAT personel alımı kapsamı içinde Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik ilçelerinde personel ve memur alımı gerçekleştirecektir.

Antalya İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

ASAT aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, avukat, biyolog, engelli personel, inşaat mühendisi, ziraat mühendisi, operatör, engelli personel, şoför, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

ASAT İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

ASAT, bünyesine personel alımı gerçekleştireceği zaman www.asat.gov.tr adresi üzerinde açıklamalar yayınlamaktadır. Bu duyular bunun yanı sıra www.devlette.com adresimiz üzerinde de yayınlamaktadır. İş ilanları yayına girdiğinda ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgiler paylaşılmaktadır. ASAT bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için bu iş ilanlarını takip etmeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. İş ilanları yayınlanmadan kurumun insan kaynakları gibi departmanlarına yapacak olduğunuz iş başvuruları ise kabul edilmez. Bu makalemizde ASAT iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ASAT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, asat hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan asat açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu