Başvurular

Artı Hazır Giyim iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Artı Hazır Giyim iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Artı Hazır Giyim iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Artı Hazır Giyim iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Artı Hazır Giyim iş ilanları ve iş başvurusu

Tekstil, ülkemizdeki en büyük ikinci sektördür. Ülkemizde üretilen tekstil ürünleri tüm dünyaya ihraç edilmektedir. Bu alanda faaliyet gösteren firmalardan bir tanesi de Artı Hazır Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’dir. Artı Hazır Giyim, Sinop ilimizde faaliyet göstermektedir. Artı Hazır Giyim ülkemizde yurt dışına ihracat yapan büyük giyim markalarından ürünlerini üretim tesisinde yani fabrikasında üretmektedir. Firmanın fabrikası bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir ve bunlara ek olarak her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirilmektedir. Artı Hazır Giyim aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Artı Hazır Giyim İş İlanları 2022
  • Artı Hazır Giyim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Artı Hazır Giyim İş İlanları 2022

Artı Hazır Giyim, Sinop Organize Sanayi Bölgesi içinde 7 bin 200 metrekarelik alanda 500’e yakın insana iş istihdamı sunan bir tekstil şifrketidır. Uluslararası giyim firmalarına üretim yapan Artı Hazır Giyim bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Sinop İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Artı Hazır Giyim aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; son ütücü, katlama ve paketleme elemanı, şoför, makinacı, ustabaşı, vasıfsız tekstil işçisi, kesimci, üretim elemanı, proses işçisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Artı Hazır Giyim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sinop ilimizde faaliyetlerine devam eden şirket bünyesinde çalıştıracak eleman bulmakta zorlanıyor. Asgari ücret, sigorta yemek ve 8 saat çalışma şartları ile yeni personel arıyorlar. Artı Giyim bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için İŞKUR üzerinden iş başvurusunda bulunabilir yahut doğrudan Artı Hazır Giyim Fabrikası ziyaret edilerek başvuruda bulunabilirsiniz. Harici olarak bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası bulunmamaktadır. Bu makalemizde Artı Hazır Giyim iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KONFEKSİYON HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, konfeksiyon hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan konfeksiyon açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu