Başvurular

Akfen Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Akfen Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Akfen Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Akfen Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Akfen Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Akfen Holding, temelleri 1976 senesinde atılmış olan ülkemizin en büyük holding kuruluşlarından biridir. Havalimanı yönetimi ve operasyonları, inşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su sevkiyat ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Akfen Holding’in Tepe İnşaat Sanayi A.Ş., PSA International, Souter Investment LLP, Kardan N.V. ve Accor SA gibi sektöründe ileri gelen küresel firmalarla ortaklıkları bulunmaktadır. Ülkemizde çok sayıda altyapı projesine yatırım yapan holding, bu yatırımlarına ara vermeksizin sürdürmektedir. Bünyesinde 7 binden fazla kişiyi istihdam eden kurum bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Akfen Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları makalemizdedır.

  • Akfen Holding İş İlanları 2022
  • Akfen Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Akfen Holding İş İlanları 2022

Akfen Holding faaliyet gösterdiği tüm alanlarda değer yaratma misyonu içinde hareket etmiş ve yüksek büyüme potansiyeli gördüğü alanlara uzun vadeli yatırımlar yapmıştır. Böylelikle e ülkemizin kalkınmasında etkili olmayı başarmıştır. 2010 senesinden bu yana halka açık bir şirket konumundadır. Aşağıda Akfen Holding’in ortağı olduğu yani yatırım gerçekleştirdiği projeleri gözlemleyebilirsiniz. Holding tüm bu projelere ve bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor.

  • Mersin Uluslararası Limanı (MIP)
  • Akfen Yenilenebilir Enerji
  • İstanbul Deniz Otobüsleri
  • Akfen GYO
  • Akfen Enerji
  • Akfen Çevre & Su
  • Acacica Maden İşletmesi
  • IBS Sigorta & Reas. Brokerliği
  • TAV Havalimanları
  • Akfen İnşaat

Akfen Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; bütçe raporlama ve risk yönetimi kıdemli uzmanı, iç deneyim uzmanı, hemşire, makine mühendisi, inşaat mühendisi, özel güvenlik görevlisi, insan kaynakları uzmanı, stajyer, engelli personel, iş güvenliği uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Akfen Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Akfen Holding, bünyesine yapacağı alımlar için kendi insan kaynakları departmanını ve web adresini kullanmaktadır. Aşağıda yer verdiğimiz iş başvuru formu sayfasına girerek özgeçmişinizi göndermeniz gerekmektedir. Bunun ardından kurumda açık iş pozisyonu oluştuğunda başvurunuz geniş bir şekilde olarak incelenecektir. İnceleme neticesinde başvurusu olumlu bulunanlar ise iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Sizler de geç kalmadan ülkemizin en büyük holding kuruluşlarının birisinde çalışma olanağı elde etmek için hemen başvuru formunu doldurun. Bu makalemizde Akfen Holding iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Akfen Holding iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER AKFEN HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, akfen holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan akfen holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu