Başvurular

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.500 Psikolog Alımı Yapıyor ! 2022

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.500 Psikolog Alımı Yapıyor ! 2022, iş başvuru bölümüzde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.500 Psikolog Alımı Yapıyor ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.500 Psikolog Alımı Yapıyor ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1.500 Psikolog Alımı Yapıyor !

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, önümüzdeki bir ay içinde 1500 psikolog alımı yapacaklarını dile getirdi. Kadın ve Demokrasi Derneği ( KADEM ) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile tertip edilen 2. Toplumsal cinsiyet adaleti kongresinde konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu bu ay içinde yayımlanacak ilan ile 1500 psikolog alımı yapacaklarını dile getirdi. İşte Açıklamalar ..

  • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 Psikolog Alımı
  • Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 Psikolog Alımı Açıklamaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 Psikolog Alımı

Ramazanoğlu, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nce “Kadın ve Yoksulluk” ana temasıyla tertip edilen 2. Toplumsal Cinsiyet Adaleti Kongresi’ne katıldı. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan da katıldı.

Kız çocuklarının eğitim hayatına değinen Ramazanoğlu, “AK Parti olarak iktidarada birgeldiğinde hemen hemen kız çocuklarının eğitimi, okulda kalma süresi hemen hemen 4 yıl civarındaydı. Bu 2002 yılı istatistikleri. Erkek çocukların ise 5 ile 5,5 yıl içindeydı.” dedi.

Bakan Ramazanoğlu, 12 yıl içinde “Haydi Kızlar Okula”, “Analı Kızlı Okula Gidiyorum”, “Baba Beni Okula Gönder” gibi çok büyük kampanyalar düzenlendiğini anımsatarak, “Bu kampanyalara önderlik etmiş olan Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine Erdoğan hanımefendiyi buradan şükranla, minnetle anıyorum. Çünkü o, kadınların eğitimlerine gönül vermiş birisiydi. Buradaki eksikliği gerçekten yüreğinde hissetmiş birisiydi” diye konuştu. Kampanyaların başarılı olduğunu söyleyen Ramazanoğlu, kız çocuklarının da 6.7 yıl erkek çocukların da ise 8.5 yıl okulda kalma sürelerine ulaştıklarını açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 1500 Psikolog Alımı Açıklamaları

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı aracılığıyla yapılacak olan 1500 psikolog alımı ilanı için başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru formu gibi detaylar halen ilan yayımlanmadığı için açıklanmadı. 1500 psikolog alımı ilanı yayına girdiğinda yine www.devlette.com üzerinden başvuru özelliklerinden ilk kez haberdar olmak için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz.  Ayrıca Bakanlık aracılığıyla yayına giren diğer bütün ilanlara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İş Başvurusu sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, aile ve sosyal politikalar bakanlığı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan aile ve sosyal politikalar bakanlığı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu