Başvurular

Adana Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Adana Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Adana Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Adana Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Adana Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Şehir hastaneleri, vatandaşlarımızın tıpkı özel hastanelerde olduğu gibi kaliteli bir hizmet alması fakat özel hastanelerde olduğu gibi ücret ödememesi için yapılan sağlık kurumlarıdır. Birçok ilimizde sağlık reformu kapsamı içinde şehir hastaneleri açılmıştır. Bu hastanelerden bir tanesi de büyükşehirlerimizden bir tanesi olan Adana ilimizde yapılmıştır. Adana ilimizde yapılan şehir hastanesi Yüreğir beldesinde 318.500 m2 alan üzerinde bulunmaktadır. Adana Şehir Hastanesi faaliyete girdiği günden bu yana gerek Adana ilimizde gerekse çevre illerimizde yaşayan binlerce vatandaşımız aracılığıyla sağlık hizmeti almak amacı ile ziyaret edilmiştir. Adana Şehir Hastanesi ilde sağlık değerini şüphesiz yükseltmiştir. Hastane bunun yanında çok sayıda insana istihdam kapısı olması yönünden da mühimdir. Hastane bünyesine ihtiyaçlar kapsamı içinde çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır. Adana Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Adana Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Adana Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?
  • Adana Şehir Hastanesi Nerede?

Adana Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Adana Şehir Hastanesi ülkemizin en büyük sağlık kurumlarından biridir. 1300 yatak kapasiteli ana hastane, 150 yatak kapasitesine sahip fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi ile 100 yatak kapasitesine sahip Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesinden buluşmaktedir. Toplam 1550 yatak kapasitesine sahip Adana Şehir Hastanesi, “Dünyanın en büyük sismik izolatörlü hastanesi” unvanına da sahiptir. Hastanesi Rönesans Holding aracılığıyla yap, işlet ve devlet modeli ile yapılmıştır. Faaliyetlerine aralıksız devam eden hastane bünyesinde binlerce vatandaşımız istihdam edilmektedir. Bunlara ek olarak ise ihtiyaç kapsamı içinde çeşitli zamanlarda çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaktadır.

Adana İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Adana Şehir Hastanesi aracılığıyla şuana dek yayınlanmış yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; fizyoterapist, sekreter, biyolog, diyetisyen, engelli personel, eski hükümlü işçi, hemşire, hasta bakıcı, acil tıp teknisyeni, özel güvenlik görevlisi, hasta kabul personeli, tıbbi sekreter, tekniker, teknisyen, sağlık çalışanı, hizmetli, aşçı, kepçeci, temizlik işçisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki iş başvurusu yapmak için nereye nasıl başvurulur?

Adana Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Adana Şehir Hastanesi bünyesinde çalışmak istiyorum, iş başvurusu ne zaman ve iş başvurusu nereye yapılıyor diyen vatandaşlarımız başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilirler. Hastane ilk açıldığında personel açığı, çevre hastanelerdeki vatandaşlarımızın bu hastaneye tayin edilmesi ile karşılanmıştı. Daha sonraki personel alımları ise İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. İŞKUR üzerinde kurum açık iş pozisyonları yayınlanmaktadır. Akabinde de iş başvuru formu doldurularak başvurular yapılabilir. Harici olarak İnternet üzerinde iş başvurusu bulunmak için bir form bulunmamaktadır.

Adana Şehir Hastanesi Nerede?

Adana’nın Yüreğir beldesinde inşa edilen Adana Şehir Hastanesi, Adana çevre Yolu üzerinde Kışla Mahallesi’nde yer alıyor.

Adres: “Kışla Mah, Dr. Mithat Özsan Blv. No:1, 01060 Yüreğir/Adana”

Bu makalemizde Adana Şehir Hastanesi iş başvuruları, iş ilanları, insan kaynakları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ADANA ŞEHİR HASTANESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, adana şehir hastanesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan adana şehir hastanesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu