Başvurular

2019 Yılı İlk Merkezi Ataması Tapu’ya! KPSS 2019/3 İle 265 Memur Alınıyor

2019 Yılı İlk Merkezi Ataması Tapu’ya! KPSS 2019/3 İle 265 Memur Alınıyor, iş başvuruları bölümünde 2019 Yılı İlk Merkezi Ataması Tapu’ya! KPSS 2019/3 İle 265 Memur Alınıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 Yılı İlk Merkezi Ataması Tapu’ya! KPSS 2019/3 İle 265 Memur Alınıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 Yılı İlk Merkezi Ataması Tapu’ya! KPSS 2019/3 İle 265 Memur Alınıyor

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, 2019 yılı memur alım ilanı ÖSYM Başkanlığı üzerinden adaylara açıklamaldu. Yayımlanan ilanda bulunan ayrıntı kısmı aşağıda siz değerli okurlarımıza Kamu İlanları olarak aktarıyoruz. 

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIM İLANI

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan personel alımlarına lisans ve önlisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. İlanda en fazla alım önlisans bölümlerine yapılıyor. Buna göre önlisans mezunu adayların tercih edebileceği 243 kadro yer alırken lisans mezunu adayların 22 tercih edebileceği kontenjan yer alıyor. 

Lisans Mezunu adaylar yalnızca Büro Personeli alım ilanlarına başvuru yapabilecekler. Önlisans mezunu adaylar ise taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere Tekniker ve Büro Personeli pozisyonları için tercih yapacaklar. 

BAŞVURU TARİHLERİ

ÖSYM Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, 2019 yılı kamu personeli alım ilanı için başvuru yapacaklar adaylar 24 Ocak tarihine kadar bu işlemi yapabilecekler. Merkezi alım ile gerçekleştirilecek tercih işlemlerini adaylar ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden gerçekleştirecekler. 

Adaylar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini tercih ederek giriş yaparak tercihlerini yapabilecekler. 

İlan ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Kamu personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu