Başvurular

Acun Medya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Acun Medya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Acun Medya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Acun Medya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Acun Medya İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Acun Medya

27 Eylül 2006 tarihinde kurulan Acun Medya, Medya sektöründe hizmetler vermektedir. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu firma, genelde yarışma programı prodüksiyon ları yapmaktadır. Çok sayıda kanala sahip olup 2013’den bu yana TV8, 2014’ten bu yana TV8 int’i bünyesine almıştır.

2016 senesinde TV8,5 bunlara katılmıştır. En son da 2021’de online bir platform olan Exxen yayına başlamıştır. Çok sayıda programa sahip olup bunlardan bazıları Yetenek Sizsiniz Türkiye, Masterchef Junior, Survivor Panorama, O Ses Türkiye gibidir. Ülkemizde seyirciler aracılığıyla alakayla takip edilmekte olup her sene büyümesine sürdürmektedir.

Acun Medya İş Başvuru Formu

Acun Medya gereksinimleri ışığında işe alımlar da yapmaktadır. İş arayanlara geniş fırsatlar sunulmaktadır. Geniş yapısı sebebiyle personel alımı yapılan çok sayıda pozisyon bulunmaktadır. Söz konusu açıklamalar online kanallar aracılığıyla açıklamalmaktadır.

Bunların içinde Kariyer.net içinde hala aktifliğini koruyan ilanların varlığı görülmektedir. Bunlarla ilgileniyorsanız, gerekli başvuru işlemleri buradan yapılabilmektedir.

Acun Medya İş İlanları

Acun Medya’ya yapılan iş başvuruları iki aşamalı olarak ilerlemektedir. Bunun ilkini online işlemler oluşturur. Kullanıcılar Kariyer.net aracılığıyla işlem yaptıktan sonra uygun olanlar değerlendirilmekte, mülakat için davet edilmektedir.

Bu süreç de tamamlandıktan sonra adaylara iş çağrısı yapılmaktadır. Tüm bu süreçleri başarılı biçimde tamamlarsanız, yeni işinize başlamanız bi hayli basittir. Adaylar farklı şehirlerden de başvuru yapabilir. Lakin bu durumda insan kaynakları yetkililerini bilgilendirmeniz gerekir.

Acun Medya Açık Pozisyonlar

Acun Medya açık pozisyon olarak çok sayıda seçeneğe sahiptir. İş başvurusu yapmak istiyorsanız, bunlardan herhangi birine iş başvurusu gerçekleştirilebilir. Lakin her bir ilan özel niteliklere sahip olduğu için, adaylar öncesinde açıklamanun kendi bilgi ve kabiliyetlerini ne ölçüde karşıladığından emin olmalıdır. Böylelikle daha olumlu yanıtlar alınabilir.

AÇIK POZİSYONLAR:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Yemekhane Yöneticisi İstanbul Avr. Başvur
Depo Görevlisi İstanbul Avr., İstanbul Asya Başvur
Teknik Eleman İstanbul Avr., İstanbul Asya Başvur
Satın Alma Uzmanı İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Kıdemli Maliyet Muhasebesi Uzmanı İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
Fabrika Görevlisi/Vardiya Takip Personeli İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur
İspanyolca Tercüman İstanbul Avr. Sarıyer Başvur
Romence Tercüman İstanbul Avr. Beşiktaş Başvur

Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu