Başvurular

KPSS Şartsız İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, En Az Lise Mezunu Memur Alım İlanları

KPSS Şartsız İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, En Az Lise Mezunu Memur Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde KPSS Şartsız İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, En Az Lise Mezunu Memur Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. KPSS Şartsız İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, En Az Lise Mezunu Memur Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

KPSS Şartsız İlkokul Mezunu Belediye İşçisi, En Az Lise Mezunu Memur Alım İlanları

Kamu İlanları olarak siz okuyucularımıza belediyelerin farklı platformlar üzerinden yayımladıkları alım ilanlarını aktarmaya sürdürmekteuz. 

Bu çerçevede seçim öncesi zamanda yayımlanan ve KPSS şartı olmadan başvuruda bulunulabilecek 7 farklı personel alım ilanını bir araya getirdik. Bu ilanlarda hem memur hemde işçi kadroları için alım ilanları yer alıyor. 

İLAN YAYIMLAYAN BELEDİYELER

Kendilerine ait internet siteleri yada İŞKUR üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile memur yahut işçi alımı yapacağını duyuran belediyelerin listesi şu biçimde,

Alım yapacağını duyuran belediye başkanlıkları; Diyarbakır Kocaköy Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Belediye Başkanlığı, İzmir Tire Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İzmir Biyotip ve Genom Merkezi ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı. 

HANGİ BELEDİYELER KAÇ PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yukarıda bulunan belediye başkanlıkların alım yapacakları personel sayısı ve alım yapılacak kadrolara ilişkin genel ayrıntı kısmını sizlerle paylaşmak istedik. 

Diyarbakır Kocaköy Belediye Başkanlığı paylaşımı yaptığı ilanında 20 personel alımı yapacağını açıkladı. Belediye alımların Vasıfsız Personel pozisyonunda bulunacağını açıkladı.

Samsun Canik Belediyesine bağlı birimlere Büro Elemanı alımı yapacağını açıkladı.

İzmir Tire Belediye Belediyesi Hayvan Bakıcısı ve Büro İşçisi alımı yapacak.

İstanbul Kadıköy Belediyesi iki farklı personel alım ilanı yayımladı. Birinci alım ilanında Satın Alma Personeli, Güvenlik Personeli ve Temizlik Personeli alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan diğer ilanda ise Muhtarlık Büro İşlerinde çalışacak Memur alımı yapılacağı ilan edildi.

İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi ise paylaşımı yaptığı ilanında Birim Yöneticisi alımı yapacağını ilan etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi paylaşımı yaptığı alım ilanında Sekreter, Şoför, Sosyal Çalışmacı ve Kimyager alımı yapacağını açıkladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediyeler yada belediye birimleri aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları alım yapılacak kadroya göre değişmekte. Bu çerçevede adayların ilk kez alım ilanı yayımlayan kamu kurumlarının tespit ettiği tüm özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. 

Adayların başvurularının kabul olması için alım yapılacak mesleki özelliklere yani özel şartlara tamamen uygun olması gerekiyor. Lakin bu özel şartların yanı adayların genel başvuru koşullarınıda yerine getirmesi gerekiyor. 

Genel ve Özel O Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK?

Belediye memuru ve işçisi alımı için yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. Ayrıca önemle üstünde durulması gereken diğer husus adayların başvuru süreci. Çoğu belediye başkanlığı başvurular için adaylara yalnızca bir iki günlük süreler tanınıyor. 

İlan Metinleri

İlanlara dair tüm ayrıntılar için aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Diyarbakır Kocaköy Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

Samsun Canik Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

İzmir Tire Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

İzmir Biyotip ve Genom Merkezi personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu