Başvurular

Sofra Grup iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Sofra Grup iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Sofra Grup iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sofra Grup iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sofra Grup iş ilanları ve iş başvurusu

Sofra Grup, 1987 senesinde kurulmuş olan bir holding şirketidir. Dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Compass Group Plc. Bünyesindeki şirketlerden biridir. Sofra Grup; iş merkezleri, eğitim kurumları, fabrikalar, sağlık kurumları gibi sayısız yere toplu yemek ve destek hizmetleri vermektedir. Alanında ülkemizdeki en büyük firmalardan biridir. Holding her gün kendisine güvenen yüzbinlerce vatandaşımıza sabah, öğle ve akşam yemeği hazırlamakta, içecek sunmakta ve konuk ağırlama hizmetleri sağlamaktadır. Sofra Grup bunun yanında ülkemizde en fazla istihdam yaratan şirketlerin başında bulunmaktadır. Sofra Grup bünyesinde çalışmakta olan bireylere ek olarak çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Sofra Grup aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Sofra Grup İş İlanları 2022
  • Sofra Grup İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sofra Grup İş İlanları 2022

Sofra Grup kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizi en büyük 500 sanayi kuruluşunda yer almayı başarmıştır. Ülkemizin en kıymetli markalarından bir tanesi olan Sofra Grup, 81 ilimizde 2100’ü aşkın müşteriye, 30 bine yakın çalışanı ile hizmet vermektedir. Firma bu çalışanlarına ek çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Sofra Grup Şirketleri

  • Euroest
  • Obasan
  • Medirest
  • Scolarest
  • Eurest Party Catering
  • Delimarche
  • Caffe Liscio
  • Amigo
  • Eurest Services
  • Medirest
  • Euroserve Güvenlik
  • ESS

Sofra Grup aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; güvenlik hizmetleri sorumlusu, özel güvenlik görevlisi, teknik hizmet yöneticisi, depo sorumlusu, CCTV görevlisi, HVAC teknisyeni, Handyman, finansal raporlama ve analiz uzmanı, bahçıvan, tıbbi gaz taşıma personeli, servis elemanı, temizlik personel, engelli personel, aşçı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Sofra Grup İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Sofra Grup bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız kolay bir şekilde bir biçimde başvurularını yapabilirler. Başvurularınız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile uygulayabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız ve ardından başvurunuzu iletmelisiniz. Başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda kurumun insan kaynakları departmanı başvurunuzu değerlendirmeye alacaktır. Bu aşamayı da geçen bireyler ülkemizin en büyük holdinglerinden bir tanesinde Sofra Grup bünyesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Sofra Grup iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Sofra Grup İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SOFRA GRUP HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, sofra grup hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan sofra grup açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu