Başvurular

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) KPSS Şartsız Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) KPSS Şartsız Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) KPSS Şartsız Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) KPSS Şartsız Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) KPSS Şartsız Sürekli İşçi Alım İlanı Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinde yeni bir ilan yayımlandı. Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) aracılığıyla yayımlanan ilana göre kurum sürekli olarak işçi alımı yapacak. Alım yapılacak kadrolar, başvuru ayrıntı kısmı ve ilana ilişkin tüm bilinmesi gereken ayrıntı kısmı sizlerle paylaşmak istedik. 

HSK SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Hakimler Savcılar Kurulu paylaşımı yaptığı ilanında kurum bünyesinde görevlendirmek üzere 45 sürekli olarak işçi alımı yapacağını ilan etti. İlana göre alım yapılacak kadrolar şunlar;

Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, Bahçıvan – Peyzaj Bahçıvanı, Mobilyacı, Şoför (Yolcu Taşıma), Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Temizlik Görevlisi.

ÖZEL ŞARTLAR

Kadrolara göre tespit edilen özel başvuru koşullarını siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri; Meslek Yüksekokulların; Bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilgisayar donanımı, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri programlarının birinden mezun olmak. 60 KPSS puanına sahip olmak. 

Bahçıvan – Peyzaj Bahçıvanı; Meslek liselerinin; peyzaj bölümü mezunu olmak yahut lise mezunu olmanın yanında bahçecilik/çicek düzenlemeciliği dalında ustalık yahut kalfalık belgesine sahip olmak Meslek Yüksekokulların; Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümünden mezun olmak 

Mobilyacı; Meslek Liselerinin; mobilya ve dekorosyan, ahşap teknolojisi, ağaç işleri, mobilyacılık, iç mekan tasarımı bölümlerinden mezun olmak. Meslek Yüksek Okulların; Mobilya ve Dekorasyon bölümlerinden mezun olmak.

Şoför (Yolcu Taşıma); 1.Herhangi bir ön lisans mezunu olmak 2.En az B sınıfı (manuel vites) sürücü belgesine başvuru tarihi saygınlığıyla 3 yıldan fazla süredir sahip olmak. 3. Psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak. 60 KPSS puanına sahip olmak.

Elektrikçi; Meslek liselerinin; elektrik, bobinajcılık, elektrik- elektronik, elektirik-elektronik teknolojisi, otomatik kumanda, elektrikcilik, elektrik tesisatcılığı, elekromekanik taşıyıcılarlar, endüstirel elektronik, elektronik bölümlerinden birinden mezun olmak Meslek Yüksekokulların; Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, ElektrikElektronik Teknikerliği bölümlerinin birinden mezun olmak

Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı; Meslek liselerinin; sıhhi tesisat,ısıtma ve sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, tesisat teknolojisi (ısıtma ve doğalgaz), tesisat teknolojisi( ısıtma doğalgaz iç tesisatçılığı), tesisat teknolojisi ( ısıtma- doğalgaz sebeke tesisatçılığı) bölümlerinden mezun olmak Meslek Yüksekokulların; Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi bölümlerinin birinden mezun olmak

Temizlik Görevlisi; En az İlköğretim mezunu olmak

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Öğrenim ile alakalı başvuru koşullarını sağlayan adaylar ilan metninde bulunan diğer koşulları sağlamaları gerekiyor. HSK aracılığıyla yayımlanan ilan metnine bu koşullar şunlar;

2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde gösterilen şartları taşımaları gerekmektedir. İlgili kadro ve pozisyonlardaki talepler Ankara ili düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi saygınlığıyla Ankara’da ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir. Adayların herhangi bir sosyal güvennlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 18 Şubat tarihinden 22 Şubat tarihine kadar İŞKUR üzerinden yapabileceklerdir. 

HSK aracılığıyla yayımlanan başvuru açıklaması, ”Şartları tutan adayların, 18.02.2019-22.02.2019 tarihleri içinde başvurularını İŞKUR Ankara İl Müdürlüğüne şahsen yahut www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.”

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kadro ayrıntı kısmı için TIKLAYINIZ

Devlet kurumlarının sürekli olarak işçi alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu