Başvurular

Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve iş başvurusu

Çelebi Havacılık, temelleri 1958 senesinde atılmış olan ülkemizin ilk özel yer hizmeti şirketidir. Çelebi Hava Servisi adı ile sektöre giriş yapan firma, şimdilerde ülkemizin en büyük ve Avrupa’nın sayılı yer hizmetleri sağlayan firmalarından bir tanesi olmuştur. ÇHS birçoğu ülkemizde olmak üzere toplamda 250’den fazla havayolunda yer hizmeti sağlamaktadır. Çelebi Holding bünyesinde hizmet veren şirketlerden bir tanesi olan Çelebi Hava Servisi, Türk sivil havacılık sektöründe entegre hizmetlerde en başarılı emsallarinden biridir. Her sene büyümesini büyük bir hızla sürdüren firma bünyesinde binlerce çalışan görev almaktadır. Çelebi Hava Servisi bu bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Çelebi Yer Hizmetleri aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Çelebi Hava Servisi İş İlanları 2022
  • Çelebi Hava Servisi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çelebi Hava Servisi İş İlanları 2022

Çelebi Hava Servisi; yolcu hizmetleri, yük kontrol ve uçuş operasyonu, ramp hizmetleri, genel havacılık hizmetleri, kargo ve antrepo hizmetleri, köprü operasyonu gibi alanlarda hizmet vermektedir. Alanında yalnızca ülkemizin değil dünyanın sayılı firmalarından bir tanesi olarak bilinmektedir. Çelebi bünyesinde bulunan 15 bini aşkın çalışana ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Çelebi Hava Servisi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, elektrik teknisyeni, bordro takım önderi, kıdemli ödül uzmanı, harekat memuru, yolcu hizmetleri memuru, bütçe ve raporlama uzmanı, teknik uzman, stajyer, temizlik işçisi, teknik şef, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Çelebi Hava Servisi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Çelebi Yer Hizmetleri bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz insan kaynakları sayfası üzerinden yapabilirler. Sayfaya girdikten sonra güncel olarak Çelebi Hava Yolları aracılığıyla yayına giren açık iş pozisyonlarına ulaşabilir ve bunlara iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun dışında kurum çeşitli zamanlarda İŞKUR üzerinden de alımlar gerçekleştirmektedir. Bu alımları da takip edebilirsiniz. Bu alımlar yapılmaya başlandığında devlette.com web sitemiz üzerinden gerekli açıklamaları sunacağız. Harici olarak online bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde Çelebi Hava Servisi iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Çelebi Hava Servisi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ÇELEBİ HAVA SERVİSİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, çelebi hava servisi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan çelebi hava servisi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu