Başvurular

2019 Ekim Ayı 50, 55, 60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Duyurulan Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanları

2019 Ekim Ayı 50, 55, 60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Duyurulan Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanları, iş başvuruları bölümünde 2019 Ekim Ayı 50, 55, 60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Duyurulan Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanları ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 Ekim Ayı 50, 55, 60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Duyurulan Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 Ekim Ayı 50, 55, 60, 65 ve 70 KPSS Puanıyla Duyurulan Memur ve Sözleşmeli Kamu Personeli Alım İlanları

Devlet Kurumları aracılığıyla ilan edilen ve KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak memur alım ilanlarını tek bir haberde bir araya getirdik. Kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla yayımlanan bu memur alım ilanlarında çok sayıda anlaşmali personel ile kadrolu memur alımı yapılıyor. 

Söz konusu memur alımları Türkiye geneli onlarca şehirde faaliyet gösteren kamu kurumlarının merkez yahut taşra teşkilatlarında bulunan kurum birimlerine yapılacak. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde siz okuyucularımız için bu kamu personeli alım ilanlarını bir araya getirdik. İlanlara ilişkin genel bilgiler ve ilanları ayrı ayrı inceleyebileceğiniz bağlantıları sizlerle paylaşmak istedik. 

KAMU KURUMLARINA EKİM AYI PERSONEL ALIMI

Ekim ayı öncesinde ve başında yayımlanan anlaşmali personel ve kadrolu memur alım ilanları her öğrenim düzeyine göre ilan edildi. İlanlara en az lise mezunu olmak üzere farklı öğrenim düzeylerinden çeşitli önlisans ve lisans bölümlerinden mezun adaylar için de alımlar yapılıyor. 

İlanlarda bulunan diğer bir mühim koşul ise KPSS şartı. Çoğu kamu kurumu alımlarını KPSS puan sıralaması esasına göre yapıyor. Bu çerçevede kurumlar adaylardan en az 50 KPSS puanından başlamakj üzere 80 KPSS puanına kadar, puan şartı talep edebiliyorlar. 

Bunun bunun yanında bazı kurumlar memur alımlarını yalnızca öğrenim ve mesleki özelliklere göre yayımlayıp adaylardan KPSS puan şartı talep etmiyorlar. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların en fazla alakalılendiren kısım ise başvuru şartları. Adaylar ilan metinlerinde bulunan tüm genel ve özel şartları sağlamak zorundalar. O şartlar ise ana başlıkları ile şöyle;

KPSS puan şartı varsa talep edilen asgari düzeyde puan almış olmak, yaş şartı varsa o şartı sağlamak, Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, kadroya göre tespit edilen öğrenim şartını sağlamak, Askerlik durumu itibariyle; Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak, alım yapacak kurumun talep ettiği diğer özelliklere haiz olmak görevine engel sağlık sorunu olmamak, alım yapılacak kadronun mesleki ayrıntı kısmını taşımak, Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.

İLANLARA İLİŞKİN DETAYLAR

Söz konusu personel alım ilanlarına ilişkin tüm ayrıntı kısmı aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden öğrenebilirsiniz.

TYP personel alım ilanları için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı 700 personel alım açıklamasu için TIKLAYINIZ

Dışişleri Bakanlığı: 75 personel alım açıklamasu için TIKLAYINIZ

Kültür Bakanlığı 785 personel alım açıklamasu için TIKLAYINIZ

Aile Bakanlığı 21 personel alım açıklamasu için TIKLAYINIZ

Tarım Bakanlığı 4 personel alım açıklamasu için TIKLAYINIZ

Gazi Üniversitesi 77 personel alımı için TIKLAYINIZ

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 4 personel alımı için TIKLAYINIZ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 40 personel alımı için TIKLAYINIZ

Sakarya Üniversitesi 9 personel alımı için TIKLAYINIZ

Kültür Bakanlığı 140 personel alımı için TIKLAYINIZ

Koruma Memuru alımı için TIKLAYINIZ

Sözleşmeli Personel alımlarını sıra sıra incelemek için TIKLAYINIZ

İçişleri Bakanlığı memur alım için TIKLAYINIZ

SYDV memur alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.comÖZEL HABER

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu