Başvurular

İzbeton iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İzbeton iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İzbeton iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İzbeton iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İzbeton iş ilanları ve iş başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Beton Asfalt Enerji Üretim Dağıtım Tesisleri Su Kanalizasyon Ticaret ve Sanayii Anonim Şirketi yahut bilinen kısa adı ile İzbeton, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan 1990 senesinde kurulmuş olan bir şirkettir. İzbeton, yeni yol ve bulvarların açılması, alt ve üst geçitlerin yapılması, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi, yeni park alanlarının yapılması, makine ile yol süpürme işleri gibi görevlere sahiptir. İzbeton tüm bu faaliyetlerini eksiksiz yerine getirmek için var gücüyle çalışmaktadır. İzbeton bu bağlamda çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. İzbeton aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İzbeton İş İlanları 2022
  • İzbeton İş Başvuru Nasıl, Nereden Yapılır?

İzbeton İş İlanları 2022

İzbeton kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde makine parkı ve teknik donanımı ile Ege’de en büyük taahhüt şifrketi olmayı başarmıştır. Fen İşleri Daire Başkanlığı ve İZSU Genel Müdürlüğü ile müştereken; kaliteden taviz vermeden zamanında İzmir metropol alanı içindeki belediyelere hizmet götürmek amacı ile kurulmuş olan İzbeton, bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İzmir İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İzbeton aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; şoför, iş makineleri operatörü, beden işçisi, temizlik işçisi, büro memuru, kamyon şoförü, teknik ressam, sana mühendisi, iş güvenliği uzmanı, inşaat mühendisi, kalite kontrol şefi, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

İzbeton İş Başvuru Nasıl, Nereden Yapılır?

İzbeton bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız için İnternet üzerinden başvuru yapabilecekleri bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. İzbeton iş ilanları kurum ihtiyaç duyduğunda yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanları kurumun resmi web adresi üzerinde ve İŞKUR üzerinde yayınlanmaktadır. Bu ilanlar yayına girdiğinda devlette.com olarak başvuru ayrıntılarını yayınlanacağız. Başvurularınızı bu doğrultuda uygulayabilirsiniz. Bunun dışında kurumun insan kaynakları gibi departmanlarına yapacak olduğunuz iş başvuruları ise kabul görmemektedir. Bu makalemizde İzbeton iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İZBETON HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, izbeton hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan izbeton açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu