Bilgi Arşivi

12.12 Saat Anlamı 2021

12.12 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 12.12 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 12.12 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

12.12 Saat Anlamı nedir?

  • 1 12:12 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi
  • 2 12.12 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi
  • 3 12:12 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 12.12 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 12:12 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Dostlar, sevgi böcekleri ve aşk kelebekleri öncelikli olarak siz değerli okurlarımıza söylemeden geçeceğimiz bir çift sözümüz var. Biraz sonra okuyacak olduğunuz 12.12 saat anlamı, evrenin size dair olan tüm müjdelerini içinde içinde yer alıyor. Özellikle de aşk yaşantınıza dair içinde barındırdığı anlamlara baktığınız da şaşkınlıktan ufak dilinizi yutabilirsiniz bizden söylemesi. Ahhh ahh, şöyle bir düşünüyoruz da sizin yeriniz de olmak isterdik, ne şans ama! Merak etmeyin bu arada biz kem gözlü değiliz, nazarımız değmez ama yine de biz önlemlerimizi alalım şimdiden maşallah diyelim.

Küçükken okuduğunuz masallarda veya kitaplarda denk geldiğiniz ve uzun senelerdır hayallerini kurduğunuz yaşantıya ulaşmanıza o kadar az kalmış ki. Üstelik bu yalnızca romantik ilişkiniz ile alakalı kurduğunuz hayaller için değil, aşk ile baktığınız her şey için geçerli. Evren ile olan bağınız sevgi ile güçlendikçe maddi anlamda, iş alanında ve daha bir çok hususta aydınlanma yaşamaya sürdürmektesiniz.

Yakın zaman içinde yapmış olduğunuz bir seçim sizi bu noktalara kadar getirmiş bundan sonra önünüzde ki yolda da yaşantınız yine sizin yapmış olduğunuz seçimler ile şekillenmeye devam edecek. Özellikle de aşk yaşantınız da kendinize güvenmeniz için en doğru zamandasiniz. Şimdilik sözü daha fazla uzatmak istemiyoruz çünkü bir an önce güzel havadislerden haberdar olmanız gerektiğine inanıyoruz. O halde başta aşk yaşantınız ile alakalı olan bölüm olmak üzere geleceğinize dair birden çok alanda ki 12.12 saat anlamı yorumlarınız ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

12:12 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

” Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktımm ” gibi şarkıları geride bırakacağınız günlere hazır mısınız? Değilseniz bile ağır ağır çalışmalara başlamalısınız. Romantik ilişkinizin uzun vadeli bulunacağına dair gerek partnerinizden gerek evrenden hep bir işaret beklediniz durdunuz.

“Bu ilişki nereye gidiyor? ne zamana kadar böyle devam edecek ” derken bir de bakmışsınız ki cevabınızı son haftalarda çok fazla denk geldiğiniz 12.12 saat manasına bakarken buluvermişsiniz. Sayılar, saatler ve daha bir çok şey evren ile bizim aramızda bir iletişim ağı kurarlar. Zaman zaman çıkmaza girdiğimizde evren bize, onunla iletişim bağımızı sağlayan araçlar ile yardım gönderir. Çift saat anlamınıza bakıldığında da gökyüzünün size olan sevgisini ve yardım talebini görebilinmekte.

Sizi ailesine anlatacak!

12.12 saat anlamı, aşık olduğunuz birinin sizi ailesine söyleyeceğini müjdeliyor. Bu olayın gerçekleşmesi ile birlikte ilişkinizin ilerlediği yolu daha iyi göreceksiniz ve bundan dolayı yaşadığınız sorunlar sona erecek. İlişkinin güven tarafının sorgulanması her iki taraf için doğal bir durum olduğu kadar bir o kadar da yorucu bir durumdur. Neyse ki doluya koysam olmuyor boşa koysam almıyor dediğiniz ruhunuzu sıkıştıran o düşünceler artık bitiyor.  Partneriniz ilişkinizi ailesine anlatmak için şu an da ailesi içinde ki bazı poblemleri halletmeyi bekliyor ama başına koymuş o sorunlar hallolmasa dahi müsait olan ilk anda ailesi ile konuşacak.

Partnerinize ılımlı yaklaşın!

O sizinle birlikte mutlu ve huzurlu bir yuva kurmayı düşlüyor. Bunun için şu an da maddi anlamda kendisini hazır hissetmediği için parasal anlamda biraz daha rahatlamayı bekliyor. İlk resmi adımı da sizi ve ilişinizi ailesine açıklayarak atmak istiyor. Bu süreç içinde partnerinize biraz daha ılımlı ve sakin yaklaşmanız, onun üzerinde ki baskıyı hafifleterek daha rahat ve sevgi dolu ilerlemesini sağlayacaktır.

12.12 Anlamı ve Tarot ile İlişkis

Evet kafanızı nereye çevirirseniz çevirin tarot ile denk geliyorsunuz. Çünkü kendileri meydana geldiği andan beri bi hayli etkili ve kuvvetli enerji alanına sahip bir fal yöntemidir. Bunun bunun yanında içinde saatler ile de ilişkili olan kartlar mevcuttur. Çok fazla denk geldiğiniz 12.12 saatini sembolize eden tarot kartı ise Asılan Adam ( Le Pendu ) kartıdır. Bu kart ileriye doğru hareket edememek anlamını içinde taşır. Son zamanlarda yaşadığınız şeylerden dolayı özellikle de psikolojik olarak fazlası ile yıpranmışsınız.

Bu nedenle sağlıklı kararlar verme hususunda bi hayli zorlanıyorsunuz. Etrafınız da olan bitenlere karşı daha fazla mücadele etmek istemediğinizi göze çarpıyor ikiz saatinizde. 12.12 saat anlamı toparlanmanız için gerekli olan motivasyonu size iletiyor.

Negatif psikolojiye biraz ara!

Öncelikle şunu unutmamalısınız, sevgi ve değer görmek için hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Bundan dolayı kendinizi incitmekten ve yıpratmaktan vazgeçin. Biraz durun ve kendinize izin verin, doğa ile kavuşun ve doğanın huzuruna bırakın kendinizi. Sonra yaşantınıza tekrar dönün ve yapmak istediğiniz şeyler ile ilgili tekrar kararlar alın. Biraz yaşamın ve evrenin akışına bırakın kendinizi, sağlığınız kaybetmekten korktuğunuz çoğu şeyden daha kıymetli.

12.12 saat anlamı içinde size yardımcı bulunacağını düşündüğümüz bir yorumu eklemeden geçmek istemedik. Kontrolü elinden kaybettiğini düşünüyorsun, rahatsız edici bazı düşünceleri geride bırakamıyorsun. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, zihnini boşalt ve rahatla. Özünde ki sevgi yolunu aydınlatacaktır.

12:12 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Sayılar öylesine etkili enerji alanlarına sahiptirler ki insanlar kendileri için mühim olan çoğu tarihi sayıların enerjilerine göre planlarlar. Bizde sizin çift saatiniz olan 12.12 saat anlamı yorumlamanız da sizin için sayıların içinde taşıdığı anlam ve mesajlara inceleyeceğiz. Bu alanda ilk kez 1 ve 2’nin manasına ardın 12 sayısına ve en son 12 + 12 ‘nin bize verdiği toplama yani 24 rakamının manasına inceleyeceğiz.

1 rakamının sembolizmi: Bu sayı artık kötü günlerin geçmişte kalacağını ve önünüzde ki günlerin mutluluk içinde geçeceğini size müjdeliyor

2 rakamının sembolizmi: Bu sayı sizin çevreniz ve öz benliğiniz ile uyumlu ve dengeli bir zamanda olduğunuzu. İlahi olanla bağlarınızın güçlendiğini gösterir. Kısa olaraksı ağzınızdan çıkana dikkat edin, içinde olduğunuz zamanda kelimelerinizin sihirli olduğunu unutmayın.

12 rakamının sembolizmi:  Bu sayı müthişliği temsil eden Güneş’i sembolize eder. Sizin bütünle bir oluşunuzu, tamamlanmış oluşunuzu ve müthişliğinizi yansıtır. Melekler ile olan bağınızı görmeniz için size gönderilen bir mesajdır.

Kendinizi koruyun!

24 rakamının sembolizmi: İkiz saatiniz olan 12.12 saat anlamını genelde içinde barındıran bu sayı sizin ayrımcılık ve üstünlük taraftarı olmak yerine eşitlik ve adaletten yana olduğunuzu gösteriyor. İletişime açık, huzuru ve neşeyi seven, gereksiniminiz olandan fazlasında gözü olmayan, uyumlu, naif ve sevgi dolu birisi olduğunuzu gösteren saatiniz kişiliğinize karşı yapılacak olan saldırılara karşı kendinizi korumanız gerektiği hususunda sizi ikazyor.

12.12 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Evet, geldik o malum konuya arkadaşlar. Maddi durumu her ne olursa olsun parayı herkes sever. Kimsenin bu zamana kadar biraz daha fazla maddi imkana hayır dendiği görülmemiştir. İkiz saatinize bakıldığında siz bu zamana kadar, “azıcık aşım endişesız başım” demiş durmuşsunuz. Lakin melekelerin size bir sürprizi var. Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz misali bu zamana kadar maddi olarak yaşadığınız her şeye şükretmişsiniz, şimdi de biraz daha bolluk ve bereket içinde yaşamanızın zamanı. Üstelik bunu biz değil evren dile getiriyor. Gönlünüzü sevgiye, aşka, güzelliğe ve mutluluğa açmışsınız. Yollarınız birer birer aydınlanıyor. Lakin geleceğinizde yaşayacak olduğunuz süreçlerde siz de göreceksiniz ki bir biçimde beklenmeyen bir bolluğun ve bereketin içerisine gireceksiniz.

Para sizi değiştirmesin!

12.12 saat manasına bakıldığında toplum içinde yararlı olacak işler ile ilgileniyorsunuz fakat daha fazlasını yapmak isteseniz de bütçeniz bu hususta yeterli olmadığı için yerinizde sayıyorsunuz. Yakın gelecekte kavuşacağınız ekonomik ferahlık ile birlikte, sizi siz yapan kişiliğinizde sakın uzaklaşmayın. Şuan size doğru gelen ilkelerinizden vazgeçmeyin! Özünüzde ki ışığa yüzünüzü dönün, kendinize ve evrene güvenin. Sevgi ve aşk ile yaptığınız her şey için çok güzel armağanleriniz olacak.

12:12 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Ne yaptığınız işten tümüyle nefret ediyorsunuz ne de işinize aşk ve keyifle gidiyorsunuz. Biraz ondan biraz da şundan derken ortada kalmışsınız. Çift saatiniz içinde yaşamış olduğunuz sıkışıklığa çözümleri ile geliyor. Nasıl mı? 12.12 saat manasına bakıldığında sizin içinizde yatan sevgi dolu bir yaratıcı güce sahip olduğunuzu göze çarpıyor. Bunun bunun yanında elinizi hangi işe atsanız bir biçimde başarılı olmayı sağlayabiliyorsunuz. Lakin bu hususta bazı ikazlarınız var. Biraz maymun iştahlı bir gelecek planlaması içinde olduğunuzu göze çarpıyor. Yani halen tam karar veremediğiniz için karışık bir kariyer planı çiziyorsunuz sonra da sıkışıp kalıyorsunuz. Bunu yapmayı bırakıp, biraz kendinizi dinleyip rahatlamanıza izin verirseniz ardından yapboz parçaları yerini bulacak ve daha sakin, daha ılımlı ve daha rahat adımlar atacaksınız.

Sevdiğiniz işlere yönelin!

Unutmayın, mühim olan sizin hangi işi yaparak mutlu olduğunuzu bilmenizdir. Daha sonra bu iş için harekete geçerseniz yollarınızda ki önüne geçer sizin için ufak bir çakıl taşından başka bir şey olmayacaktır. Aynı zamanda 12.12 saat anlamı içinde öyle bir havadis var ki bunu size iletmeden yazımızı sonlandırmak istemedik. ” – Yüzünü neşeye ve kalbini sevgiye döktüğün her an yolun bu sevgi ile aydınlanacak ve sen neleri başarabildiğine kendin bile şaşıracaksın.” Valla böyle güzel bir mesajı kim görse kıskanır diyerek sizin adınıza maşallah diyoruz ve yazımızı burada sonlandırıyoruz.  Geleceğinizin göz alıcılığı daim olsun, hoşça kalın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu