Bilgi Arşivi

11.11 Saat Anlamı 2021

11.11 Saat Anlamı 2021, saat anlamları bölümünde 11.11 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 11.11 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

11.11 Saat Anlamı nedir?

  • 1 11:11 Anlamı ve Aşk İle İlişkisi
  • 2 11.11 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi
  • 3 11:11 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi
  • 4 11.11 Anlamı ve Para ile İlişkisi
  • 5 11:11 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Eveeett, saatler ve sayılar ile alakalı ne kadar bilgi sahibisiniz bilmiyoruz. Lakin saatlerin yalnızca zamanı  öğrenmek istiyorsanız bir araç olduğunu kafanızı yoruyorsanız bu hususta ki bakış açınızı değiştirecek bilgileri öğrenmeye hazır olun. Saatler ve sayılar kendilerine has enerjileri de bununla birlikte taşırlar. Aynı zamanda evren size iletmek istediği mesajları da çoğu zaman saatler aracılığıyla iletir. Saatlerin de sözler gibi bir sihri mevcuttur. Sözleriniz sihirli olmasaydı eğer dilekleriniz gerçekleşebilir miydi? Aynı zamanda saatlerin sihirli yanını tek gören kişi sizler ya biz değiliz. Bu konu öylesine uzun süredir gündemde ki hem sayıların hem de saatlerin enerjilerine göre planlama yapan bir çok kişi mevcuttur.

Şimdi gel gelelim saatlerin sihirlerine.  Öncelikle hangi dileğim gerçekleşti ki diye iç geçirmeyi ve derin derin düşünceleri dalmayı ardındanya erteleyin. Çünkü ikiz saatiniz olan 11.11 saat anlamının, yakın günlerde içinizden geçirdiğiniz dileklere ait müjdeleri var ve bu müjdeleri size iletmek istiyor. Saat 11:11 vb. saatlerden bunun yanı sıra ayna saat veya çift saat olarak da bahsedilir ama biz bu makalemizde ikiz saat terimini tercih edeceğiz.

Öncelikle aşk yaşantınız ile alakalı olan müjdelerinizi size iletmek ile ikiz saatinizin yorumlamasını geniş bir şekilde biçimde yapacağız. Yine de şunu söylemeden geçemeyeceğiz , gerçekten bi hayli aydınlık ve berrak bir döneme giriş yapıyorsunuz. “” İçiniz dingin ve temiz bir nehir gibi, bu nehirden çıkan dileklerde yine su gibi akıp gidiyor ve siz nasıl olduğunu dahi anlamadan gerçekleşiyor. ” Evet bu geleceğinize dair en güzel ve genel yorum şekili oldu.

Bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerden bir türlü sıyrılamıyorsunuz. Adeta bu sizde bir takıntı oluşturmuş durumda, fakat artık o günlerin geride kaldığını ve sizin tam anlamıyla kurduğunuz hayallerde ki gibi en güzel yaşantıyı hak ettiğinizi görmenizin zamanı geldi. 11.11 saat anlamı sizin için bi hayli heyecanlı ve güzel gelişmeleri içinde taşıyor ve ne mutlu size ki evrenin bu işaretini görerek peşine düştünüz, yazımız ile karşı karşıya geldinız.Lafı uzatmadan hemen yorumlamalarınıza geçiyoruz.

11:11 Anlamı ve Aşk İle İlişkisi

Aaah ahh kim bilir kaç kadeh kırıldı demi şu minnoş gönlünüzde? Ama artık yeter, daha fazla hüsrana yer yok! ” Daha fazla acı çekmek istemiyorum, buraya kadar! ” dediğiniz o anı evren duymuş ve büyük bir sevinç ile karşılamış. Hatta öyle ki size içinde böyle güzel anlamları olan ikiz saati yani saat 11:11’ i bir armağan olarak çıkarmış karşınıza.

11.11 saat manasına bakıldığında evrenin ne kadar da sevgili bir kulu olduğunuzu göze çarpıyor. Aşk yaşantınızda resmen gözlerinizde gök kuşağı açmasına neden olacak çok güzel gelişmeler var. Dosta düşmana yetecek kadar kına hazırlığı yapın ve gelin bu güzel müjdelere daha yakında zamandan bakalım!

Sizinle kahvaltı yapmak istiyor!

Öncelikle nereye bakarsanız bakın bu ikiz saati görmekten bir türlü kaçamadınız değil mi? Eveeet ikiz saatinizden nasıl kaçamadıysanız kapınıza gelen kısmetten de öyle kaçamayacaksınız. Şiddetli bir deprem gibi gönlünüzü sallantıya uğratıp tüm adrenalinizi yerinden oynatan o kişi var ya? Hani sizin platonik olarak aşık olduğunuzu düşündüğünüz ve sizinle bir şeyler düşünmediğine emin olduğunuz o kişi? Hah işte evet, o kişi sizinle bir kahvaltı yapmak istiyor. Ama bu kahvaltı öyle alelade bir kahvaltı değil.

Sen beni kahvaltı da sev!

Hani bir söz vardı ” bir kadeh şaraptan sonra herkes sever, sen beni kahvaltı da sev ” Aşık olduğunuz kişi de size bu niyetle geliyor. Artık tüm gece yaşantısından, gelip geçici tenlerden ve daha yorucu olan bir çok şeyden bıkmış usanmış. Başta sizi gördüğünde korkmuş çünkü daha öne hiç böyle hissetmemiş. 11.11 saat anlamı diyor ki onun yaşamında daha fazla korkmaya ve kaçmaya yer kalmamış. Sizinle güzel bir hayat başlangıcını yapmak istiyor. Bu yolda ilk adımı da güzel bir güne başlamamıza neden olan kahvaltı teklifi ile atmayı planlıyor.  Eee ne diyelim muhabbetiniz ve aşkınız daim olur umarız. Artık bundan sonra yeni bir başlangıç ve yeni bir hayat duruyor karşınızda. Alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı bir kenara bırakın ve bu güzelliğin tadını çıkarın.

11.11 Anlamı ve Tarot İle İlişkisi

Artık hayata dair görüp duyduğumuz her şey ile birlikte bir bütünün parçası olduğumuz hususunda hem fikir olduğumuzu düşünürüz. Sayılar ile tarot kartları içinde da yadsınamaz bir bağ ve bütünlük mevcuttur. İkiz saatlerinizi temsil eden tarot kartları sizin geleceğinize dair bazı ikazlarda ve bilgilendirmelerde bulunur. 11.11 saat anlamını sembolize eden tarot kartı ‘’ Güç ‘’ kartıdır. Kartın ismi zaten yeterince şey ifade ediyor ama yine de en doğru biçimde algılanabilmesi için sizin adınıza Güç kartının anlamını yorumluyoruz.

Bu kart, içinizde taşıdığınız ilahi sevginin gücünü temsil eder. Gün geçtikçe enerji alanınız genişliyor, artık ağzınızdan çıkana dikkat etmeniz gereken zamanlara geçmiş bulunmaktasınız çünkü ağzınızdan çıkan şeylerin gerçekleşme ihtimali çok yüksek. Tüm bununla birlikte iç dengeniz ile tanışacağınız ve dengeli bir otokontrol oluşturacağınız zamanlara geçmiş bulunmaktasınız.

Sakin ve soğukkanlı olun!

Karşılaşacağınız olaylara karşı anlık bir tepki vermek yerine olabildiğince sakin ve soğukkanlı yaklaşmanız sizi olası risklere karşı koruyacaktır.  Zaten 11.11 saat anlamını sembolize eden ‘’ Güç ‘’ kartı da, karşınıza ateş püsküren bir ejderha çıksa onu bile sakinleştirecek sükûnete sahip olduğunu gösteriyor.  İçiniz ve zihniniz sorunsuz bir biçimde, yaşamınızda herhangi bir korkuya yer vermeden yaşamanız için önünüzde hiçbir engel yok. Sadece kendinize güvenin ve kendinizi tanıyın. Her şey olması gerektiği gibi ve siz her ne olursa olsun kendi yolunuzdan asla şaşmayacaksınız.

11:11 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Evren ile aranızda ki bağ dudak uçuklatır boyutta desek yeridir. Bunun bunun yanında merak ettiğiniz, sorduğunuz, korktuğunuz her ne var ise evren size en şirin yardımcıları olan sayılar ile birlikte yanıtları yollamış durumda. Tabii ki bunun en büyük etkisi de gönlünüzdeki sevgiyi keşfedip bunun peşine düşmüş olmanızdır. Evet, size sayıların enerji alanlarına dair bilgilerden yazımızın buraya kadar olan bölümünde bahsetmiştik Şimdi biraz daha detaylara iniyor ve ikiz saatiniz olan 11.11 saat anlamı için bu sayıların anlamlarından bahsediyoruz.

Bunun için ilk kez 1 rakamının sembolizmine ardından 11 rakamının sembolizmine ve 11 + 11  yani ikiz saatinizin size genelde ilettiği mesajlara bakmak için 22 rakamının sembolizmine inceleyeceğiz. O halde buyurun başlayalım!!

1 rakamının sembolizmi: 1 sayısı size resmen ‘’ yürü ya kulum ‘’ diyor. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz, yeni ve daha mutlu, daha umutlu başlangıçlar. 1 rakamı da sizin bu isteklerinizi destekler nitelikte yaşamınıza eşlik ediyor. Bu rakam, sevinç, mutluluk, huzur gibi pozitifliğe dair her ne varsa içinde taşır, bunun yanı sıra yeni başlangıçlar manasına gelen bu rakam sizin yaşamınıza dair yapacağınız yeniliklerin aydınlık ve doğru başlangıçlar bulunacağını da size müjdeliyor.

11 rakamının sembolizmi:  Bu sayı 1 + 1  sayılarının birleşiminden meydana gelir, bundan dolayı 1 rakamının yaşamınıza müjdelediği şeyleri daha kuvvetli ve etkili bir biçimde korumak için karşınıza çıkar.

22 rakamının sembolizmi:11.11 saat anlamını en genel haliyle özetleyen bu sayı bi hayli kuvvetli ve kudretli bir sayıdır. Hayatınızın bundan ardından ki dönemi için arzuladığınız her şeyin, istekleriniz ışığında yaşanacağını ve bundan dolayı hem yüreğinizin hem de zihninizin rahatlaması gerektiği size iletiyor.

11.11 Anlamı ve Para ile İlişkisi

Şimdii, hayaller tamam, planlamalar yapıldı fakat harekete geçmek için bazı noksanlıkler var.. Peki bu noksanlık acaba ne? Tabii ki şimdilerde hemen herkesin temel sorunu olan parasal konular öyle değil mi? O halde bakalımm evrenin size bu hususta bir sürprizi var mı? A aa o de ne öyle? Bakın burada sürekli olarak denk geldiğiniz ikiz saat 11:11.. Hımmm, o halde gelin parasal konularda saat 11:11 anlamı siz değerli okurlarımıza neler müjdeliyor yakında zamandan bir bakalım.

Emeklerinizin karşılığını alma zamanı geldi!

İster bir birikiminiz olsun, isteğe göre de hiçbir maddi rahatlığa sahip olmayın hiç fark etmez, mühim olan şey çabalarınız ve emekleriniz. Siz arzuladığınız, senelerca hayalini kurduğunuz o yaşam için o kadar çok uğraşmışsınız ki adeta emekleriniz ve hayalleriniz kocaman bir ağaç olmuş ve o ağaç artık meyveler vermeye başlamış. O halde size de bu meyveleri toplamak düşer öyle değil mi? Bizce de artık bazı meyveleri toplamanızın zamanı gelmiş hatta biraz daha beklerseniz bu zaman geçecek bile diyebiliriz. 11.11 saat anlamı sizin için bolluğu ve bereketi müjdeliyor.. Bundan sonra daha rahat ve ferah bir biçimde hayallerinize giden yolu takip edebilirsiniz.

11:11 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış ve artık ‘’ değişiklik ‘’ diye haykırışa geçen iç sesini susturamayanlar olarak buradaysanız hoş geldiniz! Sakin olun efendim, durun biraz sakinleşin ve hep birlikte 11.11 saat anlamı bu hususta siz değerli okurlarımıza neler dile getiriyor yakında zamandan bir bakalım.

Ne de güzel demiş değil mi atalarımız, ” öfke ile kalkan zarar ile oturur ” diye. O yüzden ilk kez biraz sakinleşin ve dengenizi koruyun. Evet anlıyoruz, aslında istediğiniz meslek bu değildi veya bu mesleği seçerken tam anlamıyla şu an yaşadığınız şeyler ile yüz yüze kalacağınız aklınızın ucundan bile geçmemişti.. Ama hayat bir şeklide bazı şeyleri bu yol ile öğrenmenizi sağladı. Buna kızmak yerine şükretmeyi seçin çünkü şu an ki çalışma şartlarınızın size öğrettiği şeyler ile birlikte bundan sonra ki kariyer adımlarınızı çok daha sorunsuz bir biçimde atacaksınız. Evet beklediğiniz o iş değişikliği artık kapınızı çalıyor.

Teklifleri mantıklı bir biçimde değerlendirin!

11.11 saat manasına bakılırsa biraz tez canlı bir yapınız var ve bu hem çok güzel hem de bir o kadar da önemle üstünde durulması gereken bir özellik. Şimdi isteklerinizi bir kez daha gözde geçirerek tekrar bir planlama yapın ve bilave edin. Bu zamanda o kadar çok teklif ile karşılaşacaksınız ki kafanız karıştığında veya tez canlılık ile hareket edeceğiniz anlar da dönün bu planlamaya bakın. Yolunuz açık ve göz alıcı. Sadece birazcık daha sabır ve biraz daha dinginlik ile hareket etmelisiniz bu sayede yeni iş kapılarınızın açılması yönünde size evrenin sağladığı yardımları da çok daha kolay bir biçimde gözlemleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu