Bilgi Arşivi

Makro Market Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Makro Market Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021, başvurular bölümümüzde Makro Market Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Makro Market Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Makro Market Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Makro Market çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Burger King Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • Burger King Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • Makro Market Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Makro Market Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • Makto Market Hakkında
Çalışma Saatleri
Açılış Saati 10:00
Öğle Arası –
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar -14:00 – 22:00

Makro Market, 1991 senesinde Ankara’da Songör ailesi aracılığıyla kurulmuş olan süpermarketler zinciridir. Makro Market, 15 ilde, 250 üzeri mağaza ve 6.500 çalışanıyla Türkiye’de perakende sektöründe en büyük mağazalar içinde bulunmaktadır.

makro market çalışma saatlerimakro market çalışma saatleri

Dolayısı ile Makro Market çalışma saatleri de çevredeki insanlar aracılığıyla araştırılmaktadır. Ulusal bir perakende mağazası olan Makro Market açılış-kapanış saati nedir, hafta sonu tatili var mı, resmi tatiller de açık mı, dini bayramlarda çalışma saatleri nasıl gibi en güncel bilgilere makalemizden varabilirsiniz.

Makro Market Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

Makro Market hafta içi mesaiye sabah saat 09.00’da başlar ve akşam saat 21.00’e kadar mesai devam eder. Makro Market mağazalarında öğle tatili molası verilmemektedir.  2018 senesinde Migros aracılığıyla alınan Makro Market mağazalarının alışveriş merkezi şubeleri de bulunmaktadır.

Alışveriş merkezleri içinde hizmet veren Makro Market açılış-kapanış saati, alışveriş merkezinin açılış-kapanış saati ile aynı doğrultuda yani sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00 içindedır. Aynı biçimde alışveriş merkezlerindeki mağazalarda da öğle tatili molası yoktur.

Makro Market Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Hafta içi olduğu gibi, hafta sonu Cumartesi Pazar günleri de Makro Marketler normal çalışma düzeni içinde hizmet vermektedir. Dini bayram tatillerinde Makro Market çalıma saatleri diğer günlere göre değişiklik arz etmektedir. Ramazan bayramı ve Kurban Bayramı tatillerinde bayramın birinci günü kapalı olan mağazalar, bayramın diğer günlerinde normal çalışma düzeninde hizmet vermektedir.

Resmi tatil olan 1 Mayıs, 1 Ocak, 29 Ekim, 30 Ağustos, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 23 Nisan günlerinde mağazalar kesintisiz olarak standart çalışma saatleri civarında hizmet vermektedir. Bayram ve yılbaşı arifelerinde Makro Marketlerin kapanış saatleri mağazaların yoğunluğuna göre geç saate kadar uzayabilmektedir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Makro Market İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021 ve Makro Market Kasiyer İş İlanları! İş Başvuru Formu ve İlan Açıklamaları başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Makto Market Hakkında

Makro Market ulusal bir perakende markası olarak, organize ve modern bir anlayışla, üretici ve müşterilere kaliteli hizmet vermek için 1991 senesinde, Songör ailesi aracılığıyla kuruldu. Zaman içinde gelişime açık, yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefleri ile büyüdü. Makro, ulusal bir marka kimliği ile, ülkemizin tarım ve sanayi üretim planlamasında, müşteri isteklerini olgunlaştırmak adına bilirkişi rolünü 25 senedir üstlenmiş modern bir perakende markası halini aldı.

Organize perakendenin gelişmesi, kayıtlı ve kurallı çalışması için Makro Market hep öncü oldu. Aynı zamanda kurucusu Şeref Songör, Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nu da kurarak ülkemiz perakendeciliğinin kuvvetli ve etkin bir biçimde yapılanması çalışmalarında bulundu. Böylelikle sektörde toplam kalitenin gelişmesine de katkı sağladı.

Merkezi Ankara’da bulunan Makro, bir aile şirketi olup 6 ortaklı bir yapıdan buluşmaktedir. %100 Türk sermayesiyle, bugün 6 ayrı Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 13 ilde, 193 mağazaya sahip olan Makro Market, 169.216 metrekare müşteri alanıyla hizmet vermekte. Yılda 70 milyonun üzerinde müşteriye satış hizmeti veren Makro Market, tek başına Fortune Türkiye’nin en büyük 500 şirket araştırmasında  ciro sıralamasında 126.sırada, perakende sektöründe ise 10.sırada yer alıyor.

Makro Market, kurulduğu ilk günden bu yana örnek sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmektedir. Eğitime ve öğrencilere verilen destekler, çevre hassaslığı, sağlıklı yaşam ve ülke sporunun gelişmesi için yapılan katkılar, kurumsal sosyal sorumluluğa örnek teşkil etmektedir. Makro Market, hizmet verdiği bölgelerde tespit edilen toplumsal ihtiyaçlar ışığında kurguladığı sosyal sorumluluk projelerini sonuçlanana kadar takip etmektedir. Müşteri tatminiyetine odaklanan Makro Market, tespit ettiği sosyal sorumluluk çalışmaları ile birlikte tüm projelerinde yenilikçilik, verimlilik, önderlik, hassaslık ve güvenilirlik ilkelerine son derece önem vererek marka algısını yönetmektedir.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu