Başvurular

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Van Gölü’nün Kuzey kıyısında, Erciş yolunun 15. Kilometresinde bulunan ve 30 bini aşkın öğrencisi ile eğitim öğretim yaşamına devam eden Yüzüncü Yıl Üniversitesi yayınlamış olduğu ilan ile anlaşmali personel alımı yapacağını dile getirdi. Yüzüncü Yıl Üniversitesi personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını 31 Mayıs 2016 ile 14 Haziran 2016 tarihleri içinde gerçekleştirmelidirler.  İlana dair diğer başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru sırasında istediğimiz belgeler gibi diğer detaylar haberimizin devamında.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı

Üniversitemiz Dursun Odabaş Tıp Merkezi ile Diş Hekimi Fakültesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da bulunan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara anlaşmali personel alınacaktır.

UNVANI ADEDİ BÜTÇE TÜRÜ ARANAN NİTELİKLER
Hemşire 5 Merkezi Bütçe – Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik yahut Sağlık Memurluğu Bölümü lisans mezunu olmak.

 

UNVANI ADEDİ BÜTÇE TÜRÜ ARANAN NİTELİKLER
Röntgen Teknisyeni 1 Merkezi Bütçe -Önlisans Tıbbi Görüntüleme Programı mezunu olmak-E saote C-Scan Dedike belgesi olmak -Nemoceph 2D Sefalometrik kullanım belgesi olmak

-Volumetrik Tomografi cihazı kullanım belgesi olmak

-Diş Hekimliği Fakültelerinde Radyoloji bölümünde çalışmış olmak

 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşımaları istenmektedir.

Adaylar, başvuru tarihleri içinde Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Birden fazla unvan için başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuruların Değerlendirilmesi

KPSS 2014 (B) sınavından alınan puanlamaya göre sıralama yapılacaktır. Puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Atanmaya hak kazanan adaylar www.yyu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan tarihinden bu yana 15 gün içinde atamaya esas belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin teslime müteakip atama yapılır, atanan adaylar 15 gün içinde görevine başlamak zorundadır. Bu zaman zarfında vazifeye başlamayanlar haklarını kaybederler.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Adayların başvurduğu pozisyonu söyleyen dilekçe.
  • 2014 yılı KPSS (B) sonuç belgesinin fotokopisi ( Sonuç belgesi ÖSYM kayıtları ile kontrol edilecektir. Yanlış beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır)
  • Mezuniyet belgesinin aslı yahut noter onaylı sureti.(Lakin istediğimiz belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecektir ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)
  • Aranan niteliklere ilişkin belgelerin asıl suretleri
  • Askerlikle ilişiğinin olmadığına dair belge.
  • 2 adet vesikalık fotoğraf.

NOT:

1) Adaylarla hizmet anlaşmasi yapılacak olup, anlaşmade gösterilen şartları yerine getirmeyen adayların anlaşmaleri 1 (bir) ay içinde fesh edilecektir.

2) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

3) Sözleşmeli personelin, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmasinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde anlaşmayi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden bu yana 1 (Bir) yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının anlaşmali personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

Adres: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı /VAN

Tel: 0432-486 54 22

Van İline Ait Diğer İş İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu