Başvurular

Yunak Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022

Yunak Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Yunak Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yunak Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yunak Belediyesi İşçi Alımı Yapıyor

Konya ilimizde yer almakta olan Yunak Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Yunak Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde kamyonet şoförü, yolcu taşıma için şoför, yük taşıma için şoför, minibüs şoförü, beko loder operatörü, elektrikçi, arşiv destek elemanı, büro memuru, vakumlu yol süpürme araç operatörü, greyder operatörü, ekskavatör alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 18 Temmuz 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Yunak Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde İl Müdürlüklerimizden/Hizmet Merkezlerimizden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı Kamu Kurum ve Kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi Kamu Kurum ve Kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. Kura sonucu yazılı yahut sözlü sınava katılmaya hak kazanan bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu aracılığıyla yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Nihai listeye giren adaylar (ilana başvuran) kura tarihinden önce istediğimiz belgeleri 25.07.2018 tarihi mesai bitimine kadar elden yahut iadeli taahhütlü posta yolu ile Yunak Belediyesine teslim etmesi gerekmektedir. Belgesini teslim etmeyenler, belgesi eksik olanlar ve postadaki gecikme sebebiyle belgesi ulaşmayanlar Noter çekilişine alınmayacaklardır. Postadan kaynaklı gecikmelerden dolayı ilanı veren Kamu Kurumu sorumlu değildir.

Kamyonet Şoförü Alımı

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri ve en az 2 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Kamyonet Şoförü 2

Şoför (Yolcu Taşıma)

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri ve en az 2 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför (Yolcu Taşıma) 2

Şoför (Yük Taşıma)

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri ve en az 2 yıllık D sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Şoför (YükTaşıma) 2

Minibüs Şoförü

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 6 ay iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri, SRC2 belgesine sahip olmaları ve en az 6 aylık B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Minibüs Şoförü

Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri ve en az 2 yıllık G sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü 2

Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı)

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olduklarını SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri, Elektirik Kuvvetli Akım Tesislerinde Çalışma belgesine sahip olmaları ve en az 2 yıllık D sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı) 2

Arşiv Destek Elemanı

Adayların ortaöğretim mezunu olmaları, en az 2 yıl iş deneyimine sahip olmaları ve bunu SGK dökümü ile belgelendirmeleri, bilgisayar işletmenliği sertifikasına ( 160 saat MEB onaylı ) sahip olmaları, Osmanlıcada Arapça Farsça Kuralları (MEB onaylı ) sahip olmaları, Osmanlı Türkçesi İmlası Sertifikası ( MEB onaylı ) sahip olmaları, Osmanlıcada Kolay Metinler Sertifikasına ( MEB onaylı ) sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Arşiv Destek Elemanı
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP94 60

Büro Memuru Alımı

Adayların bilgisayar işletmenliği sertifikasına sahip olmaları, en az 6 ay iş deneyimine sahip olduğunu SGK hizmet dökümü ile belgelemeleri, ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Büro Memuru (Genel) (Büro Memuru (Sevk Ve Tesellüm))
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP93 60

Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında zemin yol süpürme ve temizleme sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Vakumlu Yol Süpürme Araç Operatörü

Greyder Operatörü

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olmaları ve SGK dökümü ile belgelemeleri, en az 2 yıllık G sınıfı ehliyetine ve en az 2 yıllık E sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Greyder Operatörü 2

Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü

Adayların en az ilköğretim ve en fazla da ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adayların bunun bunun yanında en az 2 yıl iş deneyimine sahip olmaları ve SGK dökümü ile belgelemeleri, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, kazıma ve yükleme iş makinası operatörü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü 2

Çalışma Adresi : YENİ MAH.HÜKÜMET CAD. NO:70 42530 YUNAK

İlana başvurana adaylar için 27 Temmuz 2018 tarihinde saat 14:00 ile 15:00 içinde kura çekimi işlemi gerçekleştirilecektir. Bu makalemizde Yunak Belediyesi aracılığıyla yayına giren işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Yunak Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz. Ayrıca belediyeye ait tüm ilanlara Yunak Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu