Başvurular

Yıldırım Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yıldırım Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yıldırım Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yıldırım Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yıldırım Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Yıldırım Holding, 1963 senesinde Garip Yıldırım aracılığıyla temelleri atılmış olan bir holding kuruluşudur. Küçük bir inşaat şirketi ile faaliyetlerine başlayan holding, endüstriyel çeşitliliği yakalamış ve şimdilerde ülkemizin en büyük holding kuruluşları içinde bulunmaktadır. Holding 50’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Madencilik, inşaat, gayrimenkul, denizcilik, gemi inşaatı, gübre gibi çok sayıda alanda faaliyet gösteren Yıldırım Holding, bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yıldırım Holding aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yıldırım Holding İş İlanları 2022
  • Yıldırım Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yıldırım Holding İş İlanları 2022

Yıldırım Holding, ülkemizde en bi hayli hızlı büyüyen holding kuruluşları içinde bulunmaktadır. Özellikle son senelera yurt içi ve yurt dışı yapmış oldukları satın almalar ile adını çok fazla duyurmuştur. Holding bünyesinde 10 bini aşkın çalışan istihdam edilmektedir. Kurum aşağıdaki şirketlerinin bünyesine ve kendi bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • ETİ Krom
  • YILKROM
  • Vargön Alloys
  • YILFERT Holding
  • Gemlik Gübre
  • YILKEM
  • YILYAK
  • Yılport Holding
  • Eti Lojistik
  • Yılmar Holding
  • Marmara Tersanesi
  • Eti Beton

Yıldırım Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; proje mühendisi, finansal kontrolör, elektrik mühendisi, elektrik teknisyeni, özel güvenlik görevlisi, cevher hazırlama mühendisi, termal traktör operatörü, iç denetçi, proje asistanı, avukat, proje takip müdürü, iş uygulamaları ulaşım uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Yıldırım Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yıldırım Holding bünyesine yeni çalışanlar alacağı vakit çeşitli kariyer portalları üzerinden ilanlar yayınlamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularınızı dile getirebilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından kurumda yayınlanmış olan ve kariyer portalları üzerinde bulunan ilanlara ulaşabiliyorsunuz. Bu makalemizde Yıldırım Holding iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları sayfası ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yıldırım Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER YILDIRIM HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, senedirım holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan senedirım holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu