Başvurular

Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Yeşim Tekstil İş Başvuru Formu ve İş İlanları:

Yeşim Tekstil

144 bin metrekaresi kapalı ve 181 bin metrekaresi açık olmak üzere, Bursa’da toplam 325 bin metrekare alan üzerinde hemen hemen 3 bin çalışanı ile hazır giyim ve ev tekstili üzerine üretim yapmaktadır.

Üretimine 1983 senesinde başlayan Yeşim’in, günlük üretim kapasitesi 55 ton örme, 70 ton boyama, 100 bin metre baskı ve 150 bin adet hazır giyim ile 60 bin adet ev tekstilidir. Yeşim, dünya çapında hazırgiyim sektöründe aynı çatı altında iplikten mamul ürüne kadar tüm işlemleri kendi bünyesinde yapabilen en büyük dört entegre tesisten biri olmasının bunun yanında, Türkiye’de yarattığı istihdam alanıyla da en büyük firmalar içinde bulunmaktadır.

2005 senesinden beri Nike markasının üretim partneri olan Yeşim Tekstil, bu markanın bunun yanında, Gap, Banana Republic, Old Navy, Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Esprit, Hugo Boss, Lands’ End, Tchibo ve Schlafgut gibi markalara üretim yapmaktadır.

İşe Alım

Yeşim Tekstil, hazırgiyim sektöründe dünya markaları ile çalışmakta ve tüm faaliyet alanlarında çalışanların gelişimine destek vermekte; enerjik, yenilikçi ve katılımcı bir çalışma ortamı yaratmaktadır. İşe alımlarda şirketin yönetim politikasına ve şirketin kurum kültürüne uygun, iş ve işyeri verimliliğinin enerjik tutulmasını sağlayacak personelin seçilmesini hedeflemektedir. Bu doğrultuda;

Aday Başvuru Havuzu’ndan pozisyona uygun bulunan bireyler Yeşim’e davet edilir. Davet edilen adaya yetkinlik bazlı mülakat, teknik sınav (ihtiyaç duyulursa), kişilik testleri uygulanır. Pozisyonun ayrıntılarına göre, uygulanan görüşmeler neticesinde olumlu bulunan adaylar için referans kontrolü yapılır. Olumlu bulunan adaylara yapılan iş teklifi görüşmesi ile süreç sonlandırılır.

İşbaşı yapan yeni çalışanların Yeşim’i ve süreçleri etkin biçimde öğrenmesi ve tanıması için;

• Detaylı bir aylık oryantasyon programı uygulanmakta,
• Gerekli dökümanlar temin edilmekte,
• Kendi bölümünden bir Buddy atanmakta,
• 3 ay sonunda “deneme süresi değerlendirme görüşmesi” yapılmaktadır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru Bursa Başvur
Yalın Üretim Uzmanı Bursa Gürsu Başvur
Bakım Elemanı Bursa Başvur
Baskı Ustası Bursa Başvur
Numune ve Baskı Nakış Uzmanı Bursa Başvur
Kumaş Geliştirme Uzmanı Bursa Başvur
Uygulama Geliştirme Uzmanı Bursa Başvur
Model Makineci Bursa Başvur
Modelist Bursa Başvur
Planlama Uzmanı Bursa Başvur
Müşteri Temsilcisi Bursa Başvur
İş Analisti Bursa Başvur

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu