Bilgi Arşivi

Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021, başvurular bölümümüzde Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Yemen Kahvesi çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • Yemen Kahvesi Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • Yemen Kahvesi Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Yemen Kahvesi Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • Yemen Kahvesi İletişim Adresleri
  • Adres
Çalışma Saatleri
Açılış Saati 10:00
Öğle Arası –
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar -14:00 – 22:00

Yemen Kahvesi, 2011 senesinde kurulmuş ve bugün Avrupa’da ve Türkiye’nin bir çok şehrinde franchise’ler veren kuvvetli kahve markalarından biridir. Yemen Kahvesi şubelerinde, soğuk ve sıcak içecekler ile çeşitli yabancı kahve çekirdekleri ile harmanlanan Türk kahveleri de zengin menülerin içinde bulunmaktadır.

yemen kahvesi çalışma saatleriyemen kahvesi çalışma saatleri

Türk kültüründe kahvenin önemine binaen Yemen Kahvesi çalışma saatleri çevredeki insanlar aracılığıyla araştırma konusu olmuştur. Mesai süresi nedir, kaçta açılır, kaçta kapanır, hafta sonları açık mı, resmi tatillerde ve dini bayramlarda açık mı gibi sorular özellikle kahve düşkünleri aracılığıyla araştırılan konular içindedır.

Yemen kahvesi açılış-kapanış saati sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 içindedır. Açıklamalara yazımızın devamında varabilirsiniz.

Yemen Kahvesi Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

1980’li senelerda babadan oğula devrederek başlayan yolculuğuna 2011 senesinde kurumsal bir marka olarak devam eden Yemen kahvesi açılış-kapanış saati sabah saat 09.00’da başlamaktadır. Akşam saat 22.00’ye kadar hizmet veren şubeler bu süre zarfında öğle tatili molası vermemektedir. Haftanın 7 günü Pazartesiden Pazara kadar aynı saatler içinde hizmet vermektedir. Yemen Kahvesi çalışma saatleri hafta içi olduğu gibi hafta sonu değişmeden aynı saatler içinde hizmet vermektedir.

Yemen Kahvesi Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Hafta sonları Yemen Kahvesi Cumartesi ve Pazar günleri aynen hafta içi olduğu gibi sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 saatleri içinde hizmet vermektedir. Hafta sonu tatili olmayan Yemen Kahvesi resmi tatil günlerinde de kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Dini Bayram tatili olan Ramazan ve Kurban Bayramı tatillerinin ilk günlerinde şubeler biraz geç açılsa da kapanış saatleri değişmemektedir.

Bayramların diğer günleri standart çalışma saatleri civarında hizmetlerine sürdürmektedir. Bayram arifelerinde Yemen Kahvesi açılış-kapanış saatleri değişkenlik gösterebilir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Yemen Kahvesi İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021  başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yemen Kahvesi İletişim Adresleri

Adres

Yenigöl Mahallesi Serik Caddesi B Blok No:28 Muratpaşa / ANTALYA

Telefon

+90 850 304 07 07

E-Posta

[email protected]

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu