Başvurular

Yapı Merkezi Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Yapı Merkezi Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Yapı Merkezi Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Yapı Merkezi Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Yapı Merkezi Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Yapı Merkezi, 1965 senesinde kurulmuş olan bir grup şirketidir. Kurulmuş olduğu günden bu yana sayısız projeyi başarı ile teslim etmeyi başarmıştır. Ülkemizde özellikle Avrasya Tüneli, Ankara Konya Yüksek Hızlı Demiryolu, 1915 Çanakkale Köprüsü gibi sayısız dev projeye imzasını atmıştır. Sadece bunlar değil, kent içi raylı sistemler, tüneller, köprüler, viyadükler, hizmet binaları, restorasyon ve sayısız alanda faaliyet gösterdiği seneler boyunca deneyim elde etmiştir. Kurulduğu günden bu yana büyüyen firma şimdilerde yalnızca ülkemizin değil bunun yanı sıra dünyanın en büyük inşaat ve müteahhitlik firmalarından bir tanesi olarak gösterilmektedir. Bunun bunun yanında, şimdilerde en büyük 100 inşaat şirketi içinde kendisine yer bulmuş ve sayısız ödülü elde etmiştir. Yapı Merkezi bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir ve bunlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yapı Merkezi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Yapı Merkezi Holding İş İlanları 2022
  • Yapı Merkezi Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapı Merkezi Holding İş İlanları 2022

Yapı Merkezi yalnızca ülkemizde değil bunun yanı sıra çok sayıda yurt dışı da iş almış ve bunları tamamlamıştır. Özellikle; Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Sudan, Etiyopya, Tanzanya, Cezayir, Fas, Uganda, Katar gibi sayısız ülkede faaliyetlere sahiptir. Yapı Merkezi Holding tüm bu ülkelerde ve Türkiye’de aşağıda saymış olduğumuz grup şirketlerinin bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Yapı Merkezi İnşaat
  • Yapı Merkezi Prefabrikasyon Grubu
  • Yapıray
  • Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu
  • Subor
  • Freysaş
  • Yapı Merkezi İdis
  • Irmak Okulları

Yapı Merkezi Holding, günümüze kadar 3700 km ray hattı, 58 raylı sistem, 432 istasyon, 8500 km su sızdırmaz boru tamamlamayı başarmıştır. Yapı Merkezi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; çağrı merkezi müşteri temsilcisi, şoför, inşaat teknikeri, inşaat mühendisi, formen, arge mühendisi, muhasebe yetkilisi, sürücü, satınalma görevlisi, proje müdür yardımcısı, yazılım mühendisi, satın alma ve lojistik mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Yapı Merkezi Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Yapı Merkezi bünyesinde çalışmak isteyen bireyler başvurularını iki farklı yolla yapabilirler. Öncelikle özgeçmişinizi çalışmak istediğiniz bölümle birlikte insan.kaynaklari@ym.com.tr mail adresine ileterek başvuruda bulunabilirsiniz. Bu durumda başvurunuz özgeçmiş havuzuna iletilir ve başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı oluşması durumunda değerlendirilir. Ayrıca aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfası üzerinden de başvuru yapabiliyorsunuz. Sayfaya girmenizin ardından açık iş pozisyonları ve bunlara ait başvuru şartları gibi bilgileri gözlemleyebilirsiniz. Başvurularınız insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde olarak değerlendirilecektir. Bu makalemizde Yapı Merkezi iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Yapı Merkezi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu