Başvurular

İŞKUR üzerinden TMY memur alımı yapılacağı duyuruldu!

İŞKUR üzerinden TMY memur alımı yapılacağı açıklamaldu!, iş başvuruları bölümünde İŞKUR üzerinden TMY memur alımı yapılacağı açıklamaldu! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İŞKUR üzerinden TMY memur alımı yapılacağı açıklamaldu! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

İŞKUR üzerinden TMY memur alımı yapılacağı açıklamaldu!

Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY) statüsünde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde görevlendirilecek büro memuru alımı yapılacağı bilgisi verildi.

TUBİTAK TMY BÜRO MEMUR ALIMI YAPACAK

Büro memuru olarak çalışmak isteyenlerin başvuruları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapmaları gerektiği aktarıldı.

Ayrıca İŞKUR üzerinden yayına giren büro memur alımı ilanına başvuru yapacaklar için başvuru şartları da belirlendi. TUBİTAK aracılığıyla yayına giren büro memur alımı ilanlarına başvuru yapacak adayların başvuruları İŞKUR üzerinden yapmaları gerektiği ve başvuru şartlarını sağlamaları gerektiği bildirildi.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)  aracılığıyla yayına giren personel alım ilanında, “Merkezimiz bünyesindeki faaliyetleri yürütebilecek TMY (Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan) statüsünde personel istihdam edilecektir.” denildi.

TUBİTAK BÜRO MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TUBİTAK aracılığıyla yayına giren büro memur alımı başvuru şartları şöyle:

1) T.C. Vatandaşı olmak,

2) Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak,

3) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis yahuthut affa uğramış olsalar bile Devletin güvenliğine, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlarla, zimmet, irtikâp, rüşvet hırsızlık, nitelikli hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı yahut şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan yahut kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, vazifeye ilişkin sırrı açıklama, Devlet sırlarına karşı suçlardan dolayı hükümlü bulunmamak,

4) Yükseköğretim Kurumlarının iki yıllık ön lisans eğitimi veren, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programlarından birini bitirmiş olmak.

TUBİTAK BÜRO MEMUR ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu