Başvurular

Ülker İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Ülker İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Ülker İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Ülker İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ülker İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

ÜLKER Hakkında :

Hepimizin yaşamımızda ilk tanığı markalardan biri olma özelliğini taşır. Şayet çikolata yahut şekerleme sevmiyor iseniz o zaman başka.

Bundan 70 yıl önce İstanbul Eminönü’nde ufak bir atölyede 6-7 kazan, ufak bir fırın ve üç işçiyle çalışmaya başlayan Ülker Bisküvi, bugün gerek satış hacmi gerekse kârlılığıyla Yıldız Holding’in amiral gemisi durumunda.

Ülker Bisküvi, İstanbul/Topkapı fabrikasında çikolata üretimi, İstanbul/Silivri fabrikasında çikolata ve çikolata kaplı bisküvi üretimi, İstanbul/Gebze fabrikasında bisküvi üretimi, İstanbul/Esenyurt fabrikasında kek üretimi, Ankara fabrikasında bisküvi ve Karaman fabrikasında Bisküvi, Kek, Kraker ve Çikolata üretimi ve Mısır’da Bisküvi ve Kek üretimi ile Suudi Arabistan’da Bisküvi, Kek ve Çikolata üretimi yapıyor. Bisküvi ve kraker alanlarında ulusal ve ülkeler arası pazarlara sunduğu 330 çeşit ürünle dünyanın dev gıda üreticileri içinde bulunan Ülker Bisküvi, sektörünün tartışmasız önderi konumunda. 1996 senesinde üretimde kalite standardını tespit eden ISO 9002, 2001 senesinde ise gıda güvenliğinde kalite ve standardın ifadesi olan HACCP belgelerini alan Ülker Bisküvi, 2002 senesinde da Avrupa merkezli kalite belgelendirme kuruluşu BRC’nin en yüksek notu olan “üst düzey/high level” derecesini alarak kalite hususundaki başarısını perçinledi.

Türkiye’nin en büyük gıda şirketi olan Ülker, 2016 yılını 3.92 milyar lira ciro ile kapattı. Ülker’in bu süredeki ana ortaklığa dağıtabilir net kân ise 230 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket, geçen seneın aynı zamanında de 292 milyon TL net kâr etmişti. Bu sonuçlarla Ülker, kuvvetli finansal yapısını da korumuş oldu.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
E – Ticaret Operasyon Personeli Kocaeli(Darıca, Gebze, Çayırova) Başvur
Mağaza Elemanı ENGELLİ Antalya(Merkez), Erzurum, İstanbul(Avr.), İzmir(Buca), Kayseri, Kocaeli(İzmit), Konya, Manisa, Samsun, İstanbul(Asya) Başvur
Satış Yöneticisi Adana, Gaziantep, Hatay, Mersin, Malatya Başvur
Depo Elemanı İstanbul(Asya) Başvur
Satın Alma Uzmanı İstanbul(Asya) Başvur
Operasyon Sorumlusu İstanbul(Avr.) Başvur
Pastacılık Satış Yöneticisi İstanbul(Avr.) Başvur
Bölge Yöneticisi  Ankara Başvur
Yardımcı Marka Yöneticisi İstanbul(Asya)(Üsküdar) Başvur
Ar-Ge Müdürü İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
Kalite Teknisyeni İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
Elektrik Bakım Şefi İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
İnsan Kaynakları Uzmanı İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
Sevkiyat Şoförü Adana Başvur
Üretim İşçisi İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
Satın Alma Uzmanı Manisa Başvur
Mekanik Bakım Teknisyeni (Kaynakçı) İstanbul(Asya)(Pendik) Başvur
Kalite Şefi İstanbul Asya Başvur
Kalite Teknisyeni İstanbul Asya Başvur
Ürün Menajeri Asistanı İstanbul Asya Başvur
Ürün Tanıtım Uzmanı İstanbul Asya Başvur
Üstteki Linklerden Başvuru Yapabilirsiniz.

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu