Başvurular

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Taşkömürü Kurumu veya bilinen kısa adı ile TTK, 1983 senesinde yayına giren 96 sayılı kanun hükmünde kararname ile kurulmuştur. Lakin kurumun tarihi daha da eskilere dayanır. Kurumun amacı taşkömürü madenciliğidir. Kuruma bağlı 5 adet müessese mevcuttur. Bunlar Armutçuk Müessesesi, Kozlu Müessesesi, Üzülmez Müessesesi, Karadon Müessesesi, Amasra Müessesesi’dir. Kurum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye Taşkömürü Kurumu insan kaynakları departmanı yapmış olduğu bilgilendirmede kurumun faaliyetlerini 2022 yılı içinde de arttırarak devam edeceğini ve bu bağlamda da kurumun bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapacağını açıklamıştır. Türkiye Taşkömürü Kurumu aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) İş İlanları 2022
  • Türkiye Taşkömürü Kurumu İş Başvurusu 2022

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) İş İlanları 2022

Türkiye Taşkömürü Kurumu, devletin genel sanayi ve enerji politikalarına uygun olarak taşkömürü rezervlerinin olabilecek olan en ucuz maliyetle ve çevreye en az zararla değerlendirilerek ekonomiye kazandırılması amacı ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini arttırmayı sürdüren Türkiye Taşkömürü Kurumu, 2022 senesinde da çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini belirtmiştir.  Kurum bu bağlamda da çok sayıda memur alımı, işçi alımı, eleman alımı ve personel alımı yapacağını belirtmiştir. Aşağıda kurum aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • Türkiye Taşkömürü Kurumu 64 İşçi Alımı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Taşkömürü Kurumu 500 İşçi Alımı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Taşkömürü Kurumu 1000 İşçi Alımı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Taşkömürü Kurumu Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Kurum aracılığıyla yayına giren ilanların akabinde işe alınacak olan personeller daimi, geçici, sürekli olarak, anlaşmali gibi çeşitli statülerde barındırılacaktır. Kurum aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde kılavuz kaptan, kuyu vinç işçisi, demiryolu bakım işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, talaşlı imalat işçisi, kaynak işçisi, dökümcü, numuneci, pano ayak üretim işçisi, elektrik işçisi, sondaj işçisi, meydan ve çevre işçisi, iş makinesi operatörü, şoför, aşçı, avukat, ATT, mühendis gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, ön lisans mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye Taşkömürü Kurumu engelli personel alımı, eski hükümlü işçi alımı, stajyer alımı da gerçekleştirmektedir. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl ve nereden takip edebilirsiniz? İlanlara nasıl iş başvurusu uygulayabilirsiniz?

Türkiye Taşkömürü Kurumu İş Başvurusu 2022

Türkiye Taşkömürü Kurumu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde, kurumun resmi adresi olan http://www.taskomuru.gov.tr/ üzerinde ve İŞKUR üzerinde yayınlanmaktadır. Bütün bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan detaylarını öğrenmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan devlette.com adresimizi takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda sosyal ağlar üzerinden gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Harici olarak kurum ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılan başvuruları kabul etmemektedir. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz şekil ve usuller çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Türkiye Taşkömürü Kurumu iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, türkiye taşkömürü kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan türkiye taşkömürü kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu