Başvurular

Türkiye Petrolleri (TPAO) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Türkiye Petrolleri (TPAO) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Türkiye Petrolleri (TPAO) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türkiye Petrolleri (TPAO) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türkiye Petrolleri (TPAO) iş ilanları ve iş başvurusu

  • TPAO İşçi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) İş İlanları 2022
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TPAO İşçi Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

1954 senesinde kurulan Türkiye Petrolleri 60 yılı aşkın tecrübesiyle yurt içi ve yurt dışında 6 farklı noktada, hidrokarbon arama, sondaj, üretim ve sevkiyat faaliyetleri sürdürmektedir. Türk petrol ve doğal gaz sektörünün kuruluşu ve gelişiminde büyük rol oynayan Türkiye Petrolleri, ülke için gerekli bütün entegre petrol tesislerini kendi teknik bilgi, beceri ve hamleci yaklaşımıyla hayata geçirerek bu alanda birden fazla ilke ve yeniliğe imza atmıştır. Ana faaliyet alanı petrol arama ve üretim işlerinin bunun yanında; derin deniz aramacılığı, an-konvansiyonel, doğal gaz depolama ve boru hatları ile taşımacılığı alanlarında da çalışmalarına sürdürmektedir. Kurum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yani kısa ve bilinen adı ile TPAO yapmış olduğu bilgilendirmede faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini ve büyüme hedefleri ışığında ihtiyaç duydukları kadro ve pozisyonlara çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacaklarını açıklamıştır. TPAO aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları ile iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) İş İlanları 2022

Türkiye Petrolleri, kurulduğu günden bugüne sürekli olarak Türkiye’nin en karlı kuruluşu listelerinde başı çekerken, son senelerda da yurt dışında en fazla yatırım yapan Türk şirketi olmuştur. Bölgesinde önder, dünya çapında etkin bir enerji şirketi olma hedefiyle yola çıkan Türkiye Petrolleri insana, topluma ve çevreye saygı yaklaşımıyla çalışmalarını geniş bir coğrafyada sürdürmektedir. Türkiye Petrolleri  Anonim Ortaklığı bünyesinde 5 bini aşkın personel istihdam edilmektedir. TPAO, 2022 senesinde bu personellere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir.  Aşağıda kurum aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi ise yazımız devamında anlattık.

  • Türkiye Petrolleri İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Petrolleri İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN 
  • Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TPAO ( Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ) Engelli İşçi Alımı İçin TIKLAYIN

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı aracılığıyla yayına girecek olan yahut yayına giren iş ilanları içinde Adıyaman, Batman, Kırklareli, Trakya Bölge Müdürlüğü gibi çeşitli bölgelerde gerçekleştirilecek alımlar ön plana çıkmaktadır. TPAO iş ilanları içinde lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu çok sayıda adayın iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda; uzman yardımcısı, petrol ve doğalgaz mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, labaratuvar teknisyeni, arşivci, büro görevlisi, jeoloji mühendisi , avukat, güvenlik görevlisi, tekniker gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkiye Petrolleri aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve İŞKUR üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri öğrenmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiğinda ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi, hangi kadro ve pozisyonlarda alımlar yapıldığını geniş bir şekilde olarak sunacağız. Harici olarak TPAO, iş ilanları yayınlanmadan bünyesinde yapılan başvuruları kabul etmemektedir. Bu nedenten dolayı ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Türkiye Petrolleri iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TPAO HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tpao hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tpao açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu