Başvurular

Türk Hava Yolları (THY) 4 Bin Lira Maaş İle Kabin Memuru Alımı Yapıyor ! 2022

Türk Hava Yolları (THY) 4 Bin Lira Maaş İle Kabin Memuru Alımı Yapıyor ! 2022, iş başvuru bölümüzde Türk Hava Yolları (THY) 4 Bin Lira Maaş İle Kabin Memuru Alımı Yapıyor ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Türk Hava Yolları (THY) 4 Bin Lira Maaş İle Kabin Memuru Alımı Yapıyor ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Türk Hava Yolları (THY) 4 Bin Lira Maaş İle Kabin Memuru Alımı Yapıyor !

Türk Hava Yolları (THY), ülkemizin en büyük havayolu şirketi olmasının yanında, bunun yanı sıra dünyanın da en büyük şirketlerinden bir tanesi konumunda yer alıyor. Filolarını her sene büyüten THY, 2016 senesinde 40 yeni uçak ile takviye yapacaklarını açıkladı. Tabi bunun yanında yeni personel alımı da gerçekleştirilecek. Türk Hava Yolları (THY), minimum 4 bin TL maaş ile 2016 senesinde çok sayıda kabin memuru alımı ve pilot alımı gerçekleştireceğini açıkladı. THY kabin memuru alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi ilan ayrıntılarına haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Türk Hava Yolları ( THY ) Kabin Memuru Alımı İlanı
  • THY Kabin Memuru Alımı Başvuru Şartları
  • THY Kabin Memuru Alımı Başvuru Formu
  • THY Kabin Memuru Maaşları Ne Kadar?

Türk Hava Yolları ( THY ) Kabin Memuru Alımı İlanı

Yazımızın devamında söz ettiğimiz THY kabin memuru alımı başvuru şartları sağlandığı ve işe alım süreci olumlu neticelendiğı zaman işe başlayan kabin personellerine hemen hemen 2 aylık bir eğitim programı uygulanacak. Bu eğitim sürecinde kabin memurları hem teorik hem de uygulamalı eğitime tabi tutulacaklar. Daha sonra ise sahaya atanacak ve birer THY çalışanı olacaklar. İşte THY kabin memuru alımı ilanı ayrıntıları ..

Dünya’da en fazla ülkeye uçan ve art arda 5. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, enerjik ve güler yüzlü bayan çalışma dostları arıyoruz.

THY Kabin Memuru Alımı Başvuru Şartları

Türk Hava Yolları (THY) kabin memuru alımı için başvuru yapacak adaylardan aşağıda bulunan şartları aramaktadır.

  • T.C. vatandaşı olmak
  • 01/01/1986 ile 31/12/1995 tarihleri içinde doğmuş olmak
  • En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)
  • İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.)
  • Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak

Adaylarda Aranan Sağlık ve Fiziki Şartlar Nelerdir?

Başvuru yapacak bayan adaylardan aşağıda bulunan sağlıksal ve fiziki ( boy – kilo gibi ) başvuru şartları aranmaktadır. Adayların başvuru esnasında bu şartları sağlayıp, sağlamadıkları dikkatlice kontrol edilmeli ve öyle başvuru işlemleri gerçekleştirilmelidir.

  • 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
  • Sağlık durumu uçuşa uygun olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
  • THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak
  • Daha önce THY A.O. yahut diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik yahut sağlık sebebiyle ayrılmış olmamak

NOT : Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. yahut THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş aracılığıyla yapılacaktır.

THY Kabin Memuru Alımı Başvuru Formu

Yukarıdaki şartları taşıyan bayan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi THY üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Sadece bu adresten yapılan başvurular geçerlidir. Başvuru formuna aşağıdaki bağlantıdan varabilirsiniz.Bunun dışında herhangi bir biçimde başvuru kabul edilmeyecektir. Adaylar, aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. aracılığıyla süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.

THY Kabin Memuru Alımı Başvuru Formunu Doldurmak İçin TIKLAYIN

Daha önceki Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen,
Geçmiş senelerda Kabin Memuru alım süreçlerimizin son 6 ay içinde mülakatta elenen ve/yahut süreci olumlu yanıtlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan,
THY A.O.’dan herhangi bir nedenle iş anlaşmasinin feshi yoluyla ilişiği kesilen, adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.

THY Kabin Memuru Maaşları Ne Kadar?

2016 senesinde alınacak olan kabin memurları 113 ülke ve 290 şehirde keyifli bir iş ortamına kavuşacaklar. Kabin memurları işe ilk girişten bu yana brüt 4 bin lira maaş almaya ekranlara geleceklar. Bu miktar ikramiyeler ile birlikte 5 bin liraya kadar çıkacak. Çalışma süreleri ve deneyim senelerı arttıkça da maaşlarına zam uygulanacak. Vatandaşların Türk Hava Yolları’nda çalışmak istemesinin en mühim nedenleri içinde da bu maaş olanakları olarak belirtiliyor.

Hostes Olmanın Zorluklarını ve Hosteslik Hakkında Detaylı Bilgiye BURADAN varabilirsiniz.

Bu haberimizin detay kısmında THY bayan kabin memuru alımı ilanı ile ilgili başvuru tarihleri, başvuru şartları, kabin memuru alımı ne zaman olacak ve başvuru formu gibi konularda geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

 

 

 


DİĞER KABİN MEMURU ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kabin memuru alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kabin memuru alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu