Başvurular

TÜPRAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TÜPRAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TÜPRAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TÜPRAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TÜPRAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. yani bilinen kısa adıyla TÜPRAŞ, 1983 senesinde ülkemizdeki rafinerilerin devlet eliyle tek bir çatı altında toplanması için kurulmuş olan çatı şirkettir. Kocaeli, Kırıkkale, İzmir ve Batman illerimizde rafineleri bulunmaktadır. TÜPRAŞ, benzin, dizel, kerosene yani jet yakıt, bitüm, LPG vb. petrol türevlerini üretmektedir. TÜPRAŞ, 2005 senesinde yapılmış olan ihale neticesinde en yüksek teklifi veren Koç Holding – Shell Grubu’na devredilmiştir. Tüpraş ülkemizin en büyük şirketleri içinde bulunmaktadır. TÜPRAŞ, büyüme hedefleri ışığında 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Yazımız devamında TÜPRAŞ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • TÜPRAŞ iş ilanları 2022
  • TÜPRAŞ iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

TÜPRAŞ iş ilanları 2022

TÜPRAŞ, 28.1 milyon tonluk rafinaj kapasitesi ve yaratmış olduğu katma değer ile ülkemizin en büyük sanayi şirketidir. TÜPRAŞ, geleceğin enerji aktörleri içinde yeri almaya odaklanmış ve bu amaç uğruna çalışmalarına tüm gücüyle sürdürmektedir. DİTAŞ ve Körfez Ulaştırma AŞ gibi bünyesinde mühim şirketler bulunur. Ülkemizin petrol gereksinimini karşılayabilmek adına her sene gelişimini sürdüren TÜPRAŞ, bu sürede hedeflerine ulaşmak adına kendilerine yol gösterecek çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

TÜPRAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde avukat, güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, mühendis, kimyager, kaynakçı, ar-ge laboratuvarı bakım uzmanı, düşüncesi haklar uzmanı, iş güvenliği uzmanı, teknik ressam, üretim operatörü gibi çok sayıda bay ve bayan adaylar için kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda mavi yaka ve beyaz yaka olarak kadrolar bulunmaktadır. İlköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu adayların ve bunun yanı sıra engelli personeller ile eski hükümlü işçilerin iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. İlanlarda stajyerler de düşünülmüş olup, stajyer olarak yani deneyimsiz olarak da başvuru uygulayabilirsiniz. Peki tüm bu iş ilanları nasıl ve nereden takip edilebilir? İlanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

TÜPRAŞ iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

TÜPRAŞ her sene en fazla iş başvurusu alan kurumların başında bulunmaktadır. Bundaki en büyük etken fırsat eşitliği yaratıyor olması ve her çalışanının hakkını sonuna kadar koruyor olmasıdır. TÜPRAŞ bünyesinde iş başvurusu yapmak isteyen adaylar aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla başvurularını yapabilirler. Bağlantıya girmenizin ardından karşınıza çıkacak olan sayfada eğitim durumunuza göre size uygun olan bağlantıya tıkladıktan sonra kariyer fırsatları sayfasından açık iş pozisyonları ile ilgili bilgi elde edebilirsiniz ve bu kadrolara başvuru uygulayabilirsiniz. Buraya yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde bir incelemeye tabi tutulacak ve şirket değerleri ve hedefleri ile örtüşen, alakalı kadro için gerekli başvuru şartlarını sağlayan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Burada bir dizi yetkinlik bazlı teste tabi tutulan adaylar bu süreci de aşmaları durumunda TÜPRAŞ bünyesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu makalemizde TÜPRAŞ iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

TÜPRAŞ İş Başvuru Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER TÜPRAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tüpraş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tüpraş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu