Başvurular

TÜLOMSAŞ Sözleşmeli 30 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

TÜLOMSAŞ Sözleşmeli 30 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde TÜLOMSAŞ Sözleşmeli 30 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TÜLOMSAŞ Sözleşmeli 30 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TÜLOMSAŞ Sözleşmeli 30 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Tülomsaş Genel Müdürlüğü yayınlamış olduğu iş ilanı ile Milli Tren Projesinde istihdam edilmek üzere anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Tülomsaş ilan kapsamı içinde 20 makine mühendisi alımı ve 10 elektrik elektronik mühendisi alımı yapacaktır. Adaylar başvurularını 10 Temmuz ile 23 Temmuz 2017 tarihleri içinde gerçekleştirebileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilan ile ilgili diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Tülomsaş Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017
  • Başvuru Şartları
  • Tülomsaş Personel Alımı Başvurusu
  • Yazılı Sınav İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?
  • Tülomsaş Yazılı Sınav Tarihi ve Yeri

Tülomsaş Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017

TÜLOMSAŞ Genel Müdürlüğü Milli Tren Projesinde İstihdam Edilecek Mühendisler Hakkındaki Sınav ve Atama Yönetmeliği çerçevesinde, 399 sayılı KHK’ya tabi Sözleşmeli statüde Mühendis alımı yapılacaktır. Yazılı ve Sözlü Sınav sonucuna göre istihdam edilecek personel kontenjanı ve nitelikleri aşağıda açıklanmıştır.

Adaylara atama onayları hariç yapılacak tüm tebligatlar ve açıklamalar, http://www.tulomsas.com.tr internet adresinden yapılacak olup, bunun bunun yanında yazılı tebligat gönderilmeyecektir. Tüm aşamalarda başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşılan adayların işlemleri iptal edilecektir.

Başvuru Şartları

  • 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 inci maddesinde gösterilen genel şartları taşımak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle fakültelerin yahut denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Makine Mühendisliği (kodu:4639) ve Elektrik – Elektronik Mühendisliği (kodu:4611) bölümlerinden mezun olmak,
  • 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı neticesinde KPSS P3 puan türünden en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak,
  • Son başvuru tarihi itibariyle, son 5 yıl içinde KPDS/YDS ve E-YDS sınavından en az C düzeysinde İngilizce bildiğine ilişkin belge sahibi olmak.

Tülomsaş Personel Alımı Başvurusu

Başvurular, 10/07/2017 -23/07/2017 (saat 23:59’a kadar) tarihleri içinde elektronik ortamda http://basvuru.tulomsas.com.tr adresinde bulunan Sınav Başvuru Sistemine T.C. Kimlik Numarası girilmek suretiyle yapılacaktır. Şahsen yapılan başvurular ile posta yahut kargo yoluyla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

UYARI : Adayların mezuniyet alan bilgileri, 2016 KPSS P3 ve KPDS/YDS – E-YDS puanları YÖK ve ÖSYM’nin web servislerinden otomatik olarak sisteme yüklenecektir. Mezun öğrencilerin başvuru yapabilmeleri için mezun oldukları okul aracılığıyla mezuniyet detaylarının YÖK ‘e bildirilmesi gerekmektedir.

YAZILI VE SÖZLÜ SINAV SONUCUNA GÖRE ATAMA YAPILACAK POZİSYON BİLGİLERİ
Unvan Statü Adedi Yazılı Sınava Girecek Aday Sayısı Sözlü Sınava Girecek Aday Sayısı
Makine Mühendisi 399 Sayılı KHK’ya tabi Sözleşmeli 20 2016 KPSSP3 puanı en yüksek miktarda olandan

başlamak üzere atama yapılacak pozisyon adedinin 20 katına kadar

(son sıradaki adayla eşit puan alanlar

dahil)

Yazılı sınavdan yüz tam puan üzerinden en az

70 puan alan adaylardan; yazılı sınav puanı en yüksek miktarda olandan başlamak üzere atama yapılacak pozisyon adedinin 4 katı kadar (son sıradaki adayla eşit puan alanlar dahil)

Elektrik-Elektronik

Mühendisi

399 Sayılı KHK’ya tabi Sözleşmeli 10

Yazılı Sınav İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Başvuruların değerlendirilmesi sonucu yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara elektronik ortamda Yazılı Sınav Giriş Belgesi gönderilecek olup, adayların sınava girişte T.C. Kimlik Numaralı kimlik belgeleri ile birlikte bu belgeyi yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Tülomsaş Yazılı Sınav Tarihi ve Yeri

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi 27/08/2017 – Saat 14:00

Yazılı Sınavda adaylar; mesleki alan bilgisi esas alınarak toplam yüz puan üzerinden değerlendirilecek olup, en az yetmiş puan alanlar başarılı sayılır. Sınav sonuçlarının ilan edilmesinden bu yana yedi gün içinde yazılı olarak Sınav Komisyonuna itiraz edilebilir. İtiraz sonucu, adaya yazılı olarak bildirilir. Yazılı sınav değerlendirilmesi sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara, sözlü sınav tarihi ve yeri bunun bunun yanında açıklamalacaktır.

Adayların, yazılı sınav puanının yüzde kırkı, KPSSP3 puanının yüzde otuzu ile sözlü sınav notunun yüzde otuzu esas alınarak nihai başarı listesi hazırlanır. Sınav komisyonu gerekli görülen sayıda yedek aday belirler. Asıl ve yedek listelerde sıralama yapılırken, adayların başarı puanının eşit olması halinde, yazılı sınav puanı yüksek miktarda olan adaya, yazılı sınav puanının eşit olması durumunda KPSSP3 puanı yüksek miktarda olan adaya öncelik tanınır. Nihai Başarı Listesinde olanların sayısı ilan edilen pozisyon sayısından daha az ise yalnızca başarılı olanlar sınavı kazanmış kabul edilir. Yedek listede yer almak, adaylar için ardındanki sınavlar için kazanılmış hak yahut herhangi bir öncelik hakkı teşkil etmez.

Giriş Sınavında başarılı olup vazifeye başlamayanlar ile vazifeye başlayanlardan çeşitli nedenlerle ayrılanların yerine sınav sonuçlarının ilan edildiği tarihten bu yana altı ay süreyle Giriş Sınavı yedek listesindeki başarı sırası dikkate alınarak atama yapılır.

Nihai Başarı Listesi http://www.tulomsas.com.tr adresinde ilan edilecek olup, bunun bunun yanında bireylere de yazılı tebligat yapılacaktır.

Asıl listede bulunanlardan atama işlemlerine başlanabilmesi için kendilerine bildirilen süre içinde geçerli bir mazereti olmadığı halde başvurmayanlar ile

gerekli şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atama işlemleri yapılmayacaktır.

Atama yapılması için kendilerine bildirilen süre içinde mazeretsiz olarak başvurmayan yahut ataması yapıldığı halde süresi içinde vazifeye başlamayan adaylar için sınav sonuçları kazanılmış hak sayılmaz.

Kendilerine yapılacak bildirimde gösterilen zaman zarfında başvuruda bulunmayanlar, atama işleminden sarfınazar edenler, atamaları iptal edilenler ile memurluğa alınma şartlarından herhangi birini taşımadığının bilinmesi üzerine ataması yapılmayanların yerlerine yedek listedeki adaylar sırasıyla ve aynı esaslara göre atanacaktır.

Sınavı kazananlardan, TÜLOMSAŞ Sözleşmeli Mühendis Sınavı Aday Başvuru Formunda gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenlerin, sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacağı gibi, bu biçimde atamaları yapılmış olsa dahi bu atamalar iptal edilecektir ve hiçbir hak talebi söz konusu olmayacaktır.

Ayrıca gerçeğe aykırı beyanda olduğu tespit edilenler ile ilgili Türk Ceza Kanununun alakalı hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç açıklamasunda bulunulacaktır.

Bu makalemizde Tülomsaş anlaşmali 30 personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış bütün ilanlara TÜLOMSAŞ iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu