Başvurular

TÜGVA iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TÜGVA iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TÜGVA iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TÜGVA iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TÜGVA iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Gençlik Vakfı yahut bilinen kısa adı ile TÜGVA, İstanbul merkezli gençlik ve öğrenci vakfıdır. TÜGVA kendilerini “İyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin aracılığıyla olacak bir nesil yetiştirme maksadıyla kurulmuş bir vakıf” olarak tanımlamaktadır. Vakıf 2014 senesinde kurulmuş ve kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir. Günümüzde yapılanmasını büyük bir hızla sürdüren TÜGVA, 81 ilimizde faaliyet verir hale gelmiştir. Toplamda 400’ü aşkın ilçe temsilciliğine ulaşan vakıfın bunun bunun yanında kayıtlı 340 bini aşkın üyesi bulunmaktadır. TÜGVA bünyesinde çok sayıda gönüllü görev yaparken bunların yanında maaşlı çalışanlar da bulunmaktadır. TÜGVA bu bireylere ek ihtiyaçları ışığında çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. TÜGVA aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TÜGVA İş İlanları 2022
  • TÜGVA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TÜGVA İş İlanları 2022

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan vakfın yüksek istişare kurulunda görev almaktadır. Vakıf bu nedenten ve yapmış olduğu çalışmalardan dolayı büyük destek almaktadır. Bu yükselişini sürdürmek isteyen vakıf bünyesinde de genç, enerjik, azimli çalışanlar katmaktadır. TÜGVA çeşitli zamanlarda bünyesine bu doğrultuda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapıyor.

TÜGVA Vakfı, aracılığıyla şuana dek yayınlanmış yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; öğretmen, yurt müdürü, grafik tasarımcı, web tasarımcı, sosyal platform uzmanı, yazılımcı, ses tasarımcısı, metin yazarı, gönüllü, engelli personel, yaz okulu personeli, eksi hükümlü işçi, psikolog, yurt sorumlusu, eğitmen, okul müdürü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

TÜGVA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Türkiye Gençlik Vakfı yani TÜGVA bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile kolay bir biçimde yapabilirler. Kurum aracılığıyla iş ilanları ihtiyaç duyulan zamanlarda yayınlanmaktadır. Yani açık iş pozisyonu bulunmayabilir. Bu durumda iş başvuru formuna tıklayarak genel bir iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu durumda başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir. Şayet başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda eleman açığı olması durumunda başvurunuz değerlendirilmeye alınacaktır. Bu makalemizde TÜGVA iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Güncelleme : Başvuru formu bir süreliğine kaldırıldı. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz. Başvurularınızı “info@tugva.org” mail adresi üzerinden yapabilirsiniz.

TÜGVA İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER TÜGVA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tügva hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tügva açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu