Başvurular

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi anlaşmali 148 sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini makalemizde bulacaksınızdır.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tokat-Turhal karayolu üzerinde, Tokat il merkezine 9 km. uzaklıkta bulunan Taşlıçiftlik Yerleşkesi, şehir merkezindeki Ali Şevki Erek Yerleşkesi ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ve 8 ilçede faaliyetlerini sürdürmektedir.

Genel Başvuru Şartları

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde gösterilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiş yahut yedek sınıfına geçirilmiş olmak.
  • 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Eczacı pozisyonuna müracaat eden adayların 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun’un 2. 3 ve 4’üncü maddelerinde gösterilen şartları taşıması gerekmektedir.
  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, anlaşmali olarak istihdam edilenler, hizmet anlaşmasine aykırı hareket etmesi sebebiyle kuramlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kuramların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Ortaöğretim mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP94 puanı,
  • Önlisans mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP93 puanı,
  • Lisans mezunları için 2018 KPSS sınavı KPSSP3 puanı değerlendirilecektir.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu