Başvurular

TOBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TOBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TOBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TOBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TOBAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Toplu Konut Büyükşehir Belediyesi İnşaat Emlak Mimarlık ve Proje A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile TOBAŞ, 2004 senesinde faaliyete giren özel hukuk hükümlerine bağlı bir kamu şirketidir. TOBAŞ’ın, yüzde 49’u T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi,%1 TOKİ Bağlı Şirketi, %49’u Ankara Büyükşehir Belediyesi ve %1’de Ankara Büyükşehir Belediyesine Bağlı Şirketlerinden buluşmaktedir. Ankara ilimizde kentsel dönüşüm alanında kurulmuş olan şirket ardından çalışma sahasını genişletmiş ve tasarım, planlama, projelendirme, altyapı ve üstyapı ile yol, tünel, viyadük alanlarında da hizmet verir hale gelmiştir. Bünyesinde çok sayıda çalışan bulunan TOBAŞ, bu çalışanlara ek yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. TOBAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TOBAŞ İş İlanları 2022
  • TOBAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOBAŞ İş İlanları 2022

TOBAŞ kentsel dönüşüm alanında kazanmış olduğu bilgi ve birikimi gerek yurt içi gerek yurt dışı çok sayıda şirketle paylaşmış ve bu alanda öncü bir kurum olduğunu ispat etmiştir. TOBAŞ inşaatın her alanında, her türü ve her aşamasında elde etmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile çalışmalarına sürdürmektedir. Bu faaliyetlerin aralıksız devam etmesi adına da bünyesine ihtiyaç duyduğu zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Ankara İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

TOBAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; inşaat mühendisi, planlama uzmanı, mimar, tekniker, teknisyen, iş makineleri operatörü, stajyer, engelli personel, temizlik işçisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

TOBAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TOBAŞ için online iş başvurusunda bulunabileceğiniz bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. TOBAŞ yeni çalışan ihtiyacı oluştuğu vakit insan kaynakları departmanı aracılığıyla iş ilanı yayınlanır. Bu ilanlar İŞKUR üzerinde bulunmaktadır. Harici olarak başvuru yapabileceğiniz bir adres ise bulunmaz. İş ilanları yayınlanmadan kurumun telefon numarası yahut adresine giderek yapacağınız başvurular ise kabul edilmez. Bu nedenten ilanların yayına girmesinı beklemeli ve akabinde başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. Tüm bu iş ilanları yayına girdiği vakit devlette.com sitemiz üzerinde de yer bulacaktır.


DİĞER TOBAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tobaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tobaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu