Başvurular

THY iş ilanları ve iş başvurusu 2022

THY iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde THY iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. THY iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

THY iş ilanları ve iş başvurusu

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı yahut bilinen kısa adı ile THY, 1933 senesinde kurulmuş olan ülkeler arası bir havayolu şifrketidır. 180 bin TL bütçe ve toplan 24 personeli ile kurulan Türk Hava Yolları, şimdilerde yalnızca ülkemizin değil dünyanın en büyük havayolu firmalarından bir tanesi olmayı başarmıştır. Müşterilerine sorunsuz bir yolculuk sunabilmek adına tüm olanakları sunan THY, seneler zarfında filosunu ve çalışan sayısını hızla arttırmıştır. Günümüzde 300’ü akın noktaya uçan THY bünyesinde, 350’den fazla uçak ve 50 binden fazla çalışan görev almaktadır. Türk Hava Yolları şifrketinın merkezi İstanbul Havalimanı’ndadır. Lakin Esenboğa Uluslararası Havalimanı’nda da bir hub’ı bulunmaktadır. THY bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. THY aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • THY İş İlanları 2022
  • THY İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?
  • Türk Hava Yolları ( THY ) Açık Pozisyonlar

THY İş İlanları 2022

Türk Hava Yolları şuana dek; dünyanın en iyi ekonomi sınıfı yemek hizmeti veren, Avrupa’nın en bi hayli hızlı büyüyen, Avrupa’nın 3. Büyük havayolu, Güney Avrupa’nın en büyük havayolu ve 2010 dünya havacılık sektörü önderliği ödüllerini almayı başarmış bir firmadır. Dünya genelinde yapmış olduğu sponsorluk anlaşmaları ve reklamları ile adından halen söz ettirmekte ve yolcu sayısını gün geçtikçe arttırmaktadır. THY, her sene milyonlarca yolcuyu taşımakta ve filosunu gün geçtikçe geliştirmektedir. Türk Hava Yolları’nın yüzde 49,12 hissesi Türkiye Varlık Fonu, yüzde 0,01 hissesi Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindedir. Yüzde 50,88 hissesi ise halka açıktır. Türk Hava Yolları büyüme hedefleri ışığında bünyesine ve aşağıda saymış olduğumuz iştiraklerine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • THY Teknik A.Ş. İş İlanlarına Ulaşmak İçin TIKLAYIN
  • Turkish Do&Co İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Turkish Cargo İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • THY İkinci Pilot Adayı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Bayan Kabin Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Mühendis Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Uçak Teknisyeni Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Mühendis Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Uzman Personel Alımı İçin Hemen TIKLAYIN
  • THY Grafiker Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Uzman Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türk Hava Yolları (THY) Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türk Hava Yolları Bay Paramedik ve Simülatör Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı İçin TIKLAYIN
  • THY 4 Bin Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Bay Bayan Kabin Memuru Alımı İçin TIKLAYIN
  • Türk Hava Yolları Pilot Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • THY Kabin Memuru Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Türk Hava Yolları aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; aşçı, avukat, bakımcı, boyacı, cabin crew, doktor, pilot, ikinci pilot, mühendis, hostes, uzman, host, kontrolör, kimyager, iş analisti, kabin memuru, acil tıp teknisyeni, diyetisyen, grafiker, bilet satış elemanı, call center çağrı merkezi müşteri temsilcisi, satış temsilcisi, engelli personel, gişe memuru, gıda mühendisi, istatistikçi, stajyer, en az lise mezunu özel güvenlik görevlisi, uçak teknisyeni, operasyon memuru, harekat memuru, sağlıkçı, steward, tekniker, sekreter, tercüman, sosyolog, şoför, teknik ressam, mimar, öğretmen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

THY İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türk Hava Yolları ülkemizde en fazla iş başvurusu yapılan kurumların başında bulunmaktadır. Bundaki en büyük neden yüksek maaşlar ve çalışanların haklarının sonuna kadar muhafaza edilmesidır. Sizler de THY bünyesine iş müracatı gerçekleştirerek bir Türk Hava Yolları çalışanı olabilirsiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına girmeniz gerekmektedir. Burada kurum insan kaynakları aracılığıyla yayınlanmış olan açık iş pozisyonlarını gözlemleyebilirsiniz. Türk Hava Yolları yalnızca yeni çalışan ihtiyacı duyduğunda bu sayfayı güncellemektedir. Bundan dolayı düzenli olarak bu ilanları takip etmeniz gerekmektedir. İlanlarda başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgiler de bunun bunun yanında bulunmaktadır. Bu makalemizde THY ne zaman alım yapacak, THY iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

THY iş başvuru formu doldurmak için tıklayın

İlanlara tıkladığınızda iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgilere varabilirsiniz.

Türk Hava Yolları ( THY ) Açık Pozisyonlar

Yukarıda Türk Hava Yolları aracılığıyla verilen güncel personel alımı ilanlarına yer verdik. Lakin ilan bazı durumlarda ilan yayınlamayan Türk Hava Yolları, iş başvurusu yapanların ilanları içinden değerlendirme yoluna da gidebiliyor. Buna benzer durumlar için THY açık pozisyonlar ve iş başvuru formu için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli gelmektedir.

Türk Hava Yolları Açık İş Pozisyonları İçin TIKLAYIN

Sizlerde makalemizde dile getirdiğimiz biçimde iş başvurusu yapar ve güncel iş ilanlarını düzenli olarak takip ederseniz, birer THY çalışanı olmamak için hiçbir nedeniniz bulunmamaktadır. Bu makalemizde Türk Hava Yolları iş başvurusu, THY açık pozisyonları, THY iş ilanları, hostes alımı, host alımı, secretcv, şoför alımı gibi konular için başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi detaylara yer verdik. Türk Hava Yolları iş alım süreci ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu