Başvurular

TEMSAN iş ilanları ve başvurusu 2022

TEMSAN iş ilanları ve başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TEMSAN iş ilanları ve başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TEMSAN iş ilanları ve başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TEMSAN iş ilanları ve başvurusu

Enerji sektöründe çok sayıda başarılı özel kuruluşun bunun yanında devlet kurumları da yer alıyor. Bu kuruluşlardan bir tanesi de Türkiye Elektromekanik Sanayi Anonim Şirketi yani bilinen kısa adı ile TEMSAN.  Son senelerda 30’u aşkın hidroelektrik santralinin kurulumunu gerçekleştiren TEMSAN, dere ve akarsulardan enerji üretimini gerçekleştirmek amacı ile mikro ve mini türbin imalatı da gerçekleştirmektedir. Kurum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bünyesinde hizmetlerine sürdürmektedir. TEMSAN insan kaynakları, kuruluşun 2022 senesinde da faaliyetlerini arttırarak yoluna devam edeceğini ve mevcut tesisleri ile genel müdürlüğünün bünyesine personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirecek. Yazımız devamında TEMSAN aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • TEMSAN İş İlanları 2022
  • TEMSAN İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TEMSAN İş İlanları 2022

TEMSAN 1977 senesinden bu yana faaliyetlerini arttırarak sürdürmektedir. Genel Müdürlüğü Ankara ilimizde bulunan TEMSAN’ın; Ankara ve Diyarbakır illerinde de ikişer adet yani toplamda dört adet fabrikası bulunmaktadır. TEMSAN bünyesinde bulunan mevcut fabrikalarına ve genel müdürlüğüne personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı gerçekleştirecektir. TEMSAN aracılığıyla yayınlanmış olan en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

  • TEMSAN 30 İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEMSAN 63 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEMSAN Ortaöğretim Mezunu Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • TEMSAN Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

TEMSAN aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, ortaöğretim mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda adayın ve engelli, eski hükümlü bireylerin iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Temsan iş ilanları içinde ön muhasebeci, sıhhi tesisatçı, makine bakım onarım teknisyeni, makine bakım onarımcısı, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, teknisyen, endüstri mühendisi, kimya mühendisi, inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi, bilgisayar mühendisi, büro memuru gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır? İlanlar nasıl ve nereden takip edilir?

TEMSAN İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TEMSAN aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde Türkiye İş Kurumu resmi adresi yani www.iskur.gov.tr üzerinde ve temsan.gov.tr kurumun resmi adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Bu iş ilanlarını kaçırmamak ilanlar yayına girdiğinda iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için devlette.com adresimizi sosyal ağlardan takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda iş başvurusuna dair tüm ayrıntıları sosyal ağlarımız üzerinden sunacağız. Harici olarak TEMSAN, bünyesine insan kaynakları gibi departmanlarına yapılan başvuruları kabul etmemektedir. TEMSAN bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularınızı gerçekleştirmelisiniz. TEMSAN iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Temsan işe alım süreci ile ilgili bilgilere BURADAN da ulaşmanız olabilecekdür.


DİĞER TEMSAN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, temsan hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan temsan açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu