Bilgi Arşivi

Tekzen Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Tekzen Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021, başvurular bölümümüzde Tekzen Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Tekzen Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tekzen Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Tekzen çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Tekzen Çalışma Saatleri 2021

  • Tekzen Çalışma Saatleri 2021
  • Tekzen Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Tekzen Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • İletişim Adresleri
Çalışma Saatleri
Açılış Saati 10:00
Öğle Arası –
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar -14:00 – 22:00

Tekzen, yapı malzemeleri ve mobilya grubu satışı yapan ülkeler arası bir yapı market zinciridir. Mağazalarında tüm yaşam alanları için on binlerce ürün bulunan Tekzen, kaliteyi, uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturmaktadır. Bu nedenle en fazla tercih edilen markalardan biri olmayı başarmıştır.

tekzen çalışma saatleritekzen çalışma saatleri

Tekzen çalışma saatleri, açılış-kapanış saatleri, mesai süresi, sabah kaçta açılıyor, akşam kaçta kapanıyor, bayramlarda açık mı, açıksa saat kaçta açılıyor konularında yaptığımız geniş bir şekilde araştırma neticesinde en fazla araştırılan Tekzen açılış-kapanış saati ve hafta sonu çalışma saatleri ile ilgili tüm bilgileri yazımızın devamında bulacaksınız.

Tekzen Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

Türk-Alman iş ortaklığı ile Götzen adı ile 1995 senesinde kurulan Türkiye’nin ilk yapı marketi olan şirket, 1999 senesinden bu yana Tekzen adıyla faaliyetlerine sürdürmektedir. Türkiye’de 53 ilde 114 şube ile hizmet veren Tekzen açılış-kapanış saati olduğu il ve ilçelere göre değişikliklar göstermektedir.

Lakin genelde Tekzen çalışma saatleri sabah saat 09.00 ile akşam saat 22.00 içindedır. Öğle tatili molası vermeden aralıksız olarak hizmet vermektedir. Tekzen mağazalarının bazı yerlerdeki şubeleri Cuma günleri Cuma Namazı sebebiyle, namaz boyunca kapalıdır.

Tekzen Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Tekzen mağazaları hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri standart çalışma düzeninde ve saatinde üyelerine hizmet vermeye sürdürmektedir. Milli bayram tatilleri olan 23 Nisan, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi günlerde ve resmi tatil olan 1 Ocak ve 1 Mayıs gibi günlerde kesintisiz olarak hizmet vermeye sürdürmektedir.

Dini bayram tatilleri olan Ramazan ve Kurban Bayramlarının ilk günleri mağazalar öğlen saat 13.00’de açılır ve akşam saat 22.00’de kapanır. Bayramın diğer günleri normal çalışma saatleri civarında hizmetlerine sürdürmektedir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Tekzen İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021 ve Tekzen Satış Danışmanı Ekip Üyesi İş İlanları! İş Başvuru Formu ve İlan Açıklamaları başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Tekzen çalışma saatleri ile alakalı en fazla araştırılan konuların başında Corona sebebiyle yapılan çalışma saati değişiklikleri gelmektedir. Bize ulaşan en fazla soruların başında da Tekzen Corona da Açık mı? ve Tekzen Corona Döneminde Çalışma Saatleri Nasıl? gelmektedir.

Corona sebebiyle alınan önlemler sebebiyle Tekzen mağazaları sabah saat 10:00 da açılmakta olup, akşam 20:00 da kapanmaktadır. Hafta sonu yahut alınan genel sokağa çıkma yasakları kapsamı içinde tekzen kapalı olmaktadır.

İletişim Adresleri

Adres: BAB Plaza, Merkez Mah. Cendere Caddesi No 30 Kağıthane / İstanbul

KEP adresimiz: [email protected]

Mersis No: 0836005782000010

Müşteri hizmet hattımız haftanın 7 günü 09:00 – 20.00 saatleri içinde hizmet vermektedir.

Tel: 444 85 96/ TKZN

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu