Başvurular

TEİAŞ Çok Sayıda Elektrik Teknikeri Alımı Yapıyor ! 2022

TEİAŞ Çok Sayıda Elektrik Teknikeri Alımı Yapıyor ! 2022, iş başvuru bölümüzde TEİAŞ Çok Sayıda Elektrik Teknikeri Alımı Yapıyor ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TEİAŞ Çok Sayıda Elektrik Teknikeri Alımı Yapıyor ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TEİAŞ Çok Sayıda Elektrik Teknikeri Alımı Yapıyor !

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi yani bilinen adıyla TEİAŞ yayınlamış olduğu ilan ile il merkezlerinde ve taşralarda bulunan ihtiyaç sebebiyle çok sayıda elektrik teknikeri alımı gerçekleştireceğini dile getirdi.  TEİAŞ elektrik teknikeri alımı ilanı Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun, Erzurum ve Adana illeri için geçerli olup toplamda 82 elektrik teknikeri alımı gerçekleştirilecektir. TEİAŞ elektrik teknikeri alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • TEİAŞ Elektrik Teknikeri Alımı İlanı 2016
  • TEİAŞ Elektrik Teknikeri Alımı Başvuru Formu

TEİAŞ Elektrik Teknikeri Alımı İlanı 2016

TEİAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN TAŞRA TEŞKİLATININ SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINDA İSTİHDAM EDİLECEK ELEKTRİK TEKNİKERİ ALIMI HAKKINDA DUYURU

Şirketimizin taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre 82 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının Elektrik; Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

İşe alınacak elemanların çalıştırılacağı işyeri, ili ve sayısı aşağıda açıklanmıştır.

ÜNİTENİN ADI

İLİ

ADET

İşletme Dairesi Başkanlığı Ankara

2

1.Bölge Müdürlüğü-İSTANBUL İstanbul

16

3.Bölge Müdürlüğü-İZMİR İzmir

16

10.Bölge Müdürlüğü-SAMSUN Samsun

16

15.Bölge Müdürlüğü-ERZURUM Erzurum

16

18.Bölge Müdürlüğü-ADANA Adana

16

TOPLAM

82

TEİAŞ Elektrik Teknikeri Alımı Başvuru Formu

Yukarıda bulunan tabloda TEİAŞ elektrik teknikeri alımı ilanı neticesinde işe alınacak olan işçilerin çalıştırılacakları iller ve toplamda ne kadarlık işçi alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan 22 Şubat 2016 tarihinde yayımlanacaktır. TEİAŞ elektrik teknikeri alımı ilanı başvurusu için isteğe göre bizzat İŞKUR il müdürlüklerine müracaat edebilir yada yine bu sayfa üzerinden ilan yayına girdiği vakit başvuru formuna ulaşabilir ve online olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

TEİAŞ elektrik teknikeri alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış diğer bütün ilanlara TEİAŞ iş ilanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu