Başvurular

TANAP iş ilanları ile iş başvurusu 2022

TANAP iş ilanları ile iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TANAP iş ilanları ile iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TANAP iş ilanları ile iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TANAP iş ilanları ile iş başvurusu

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi yahut bilinen kısa adı ile TANAP projesi, Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya transfer etmek için inşa edilmiş olan bir boru hattıdır. 2018 senesinde hayata geçirilen proje ile ülkemizin doğalgaz gereksiniminin yüzde 12’si tek başına karşılanmaktadır. 1850 km uzunluğunda olan hat, Gürcistan sınırı Ardahan ili Posof ilçesi Türkgözü köyünden başlayıp Ardahan, Kars, Erzurum, Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ ve Edirne olmak üzere 20 ilden geçerek, Yunanistan sınırında Edirne’nin İpsala beldesinde son bulmaktadır. TANAP projesinin bir diğer önemi de çok sayıda insana istihdam kapısı olmasıdır. Proje yapımı süresinde binlerce vatandaşımız istihdam edilmişti. Faaliyete geçmesinin ardından da yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor. TANAP projesi kapsamı içinde yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • TANAP Projesi İş İlanları 2022
  • TANAP Projesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TANAP Projesi İş İlanları 2022

TANAP projesinde kullanılan boruların yüzde 80’i ülkemizde üretildi. Ayrıca TANAP’ta Güney Gaz Koridoru’nun yüzde 51, BOTAŞ’ın yüzde 30, BP’nin yüzde 12 ve Socar Türkiye’nin yüzde 7’lik hissesi yer alıyor. TANAP bunun yanında faaliyete geçmesinin ardından da çok sayıda insana istihdam kapısı olmaya sürdürmekte. Proje kapsamı içinde çeşitli illerimizde istihdam edilmek üzere personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılıyor.

TANAP projesince şuana dek yayına giren yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; arkeolog, kaynakçı, özel güvenlik görevlisi, mühendis, beden işçisi, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

TANAP Projesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TANAP Boru Hattı bünyesinde iş başvurusu bulunmak bi hayli kolay. Firmanın iş ilanları online olarak İnternet üzerinde herhangi bir kariyer portalında yayınlanmamaktadır. Lakin TANAP bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız öz geçmişlerini kariyer@tanap.com mail adresine iletmeleri yeterli olacaktır. Kurumun insan kaynakları yapmış olduğunuz başvuruyu yani CV’nizi beklemeye alacak ve ardından başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda da iş görüşmesi için çağıracaktır. Harici olarak bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde TANAP iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu