Bilgi Arşivi

Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021, başvurular bölümümüzde Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

tahtakale spot çalışma şartlarıtahtakale spot çalışma şartları
Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Tahtakale Spot çalışma şartları ve firma da ki  işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından çalışma koşullarına, sosyal hak ve olanaklardan personel maaşlarıyla alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Çalışma Şartları
Mesai Süresi / 8.50 Saat
Özel Sağlık Sigortası
Doğum İzni
Haftalık İzin / 2 Gün
Yıllık İzin / 15 Gün
Resmi ve Dini Bayram İzni / 1 – 4 Gün
Prim ve İkramiye Sistemi / Senede 4 Defa

1980’li senelerda Antalya’da ilk şubesini açan Tahtakale Spot, şimdilerde kendini bi hayli geliştiren bir marka halini aldı. Kurulduğu zamandan bu yana müşterilerin gereksinimlerini karşılayan firma şubelerini arttırmaya sürdürmektedir.

tahtakale spot çalışma şartlarıtahtakale spot çalışma şartları
Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları

  • Tahtakale Spot Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları
  • Tahtakale Spot’ da Çalışmak
  • İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Tahtakele Spot İnsan Kaynakları

Tahtakale Spot çalışma şartları ve Tahtakale Spot çalışma koşulları ile ilgili merak ettiğiniz bütün noktaları öğrenebileceksiniz. Lakin şartların ve koşulların çalışmak istediğiniz alana göre değişebileceğini belirtmemiz gerekiyor. Tahtakale Spot genelde kasiyer, depo görevlisi ve tezgahtar alanında alım yapmaktadır.

Tahtakale Spot çalışma şartları hususunda şunları belirtebiliriz: Tahtakale Spot mesai saatleri genellik 8 saatten buluşmaktedir. 2’li vardiyalı sisteminin olması iş koşulları hususunda çalışanlara kolaylık sağlamaktadır. Haftalık izin 1 gündür. Yıllık izin ise genelde 1 yıl çalışıldıktan sonra 14+2 şeklinde kullanılabilmektedir.

Tahtakale Spot’ da Çalışmak

Çalışanlar sigorta hususunda hiçbir sıkıntı çekmezler. Çünkü Tahtakale Spot personel fiyatları ve çalışanların sigortası hususunda bi hayli hassas bir politika izlemektedir. Çalışan maaşları genelde 2.020 TL ila 2.500 TL içinde değişkenlik göstermektedir. Eğer çalışanlar fazla mesai yaparlarsa, firma ayrı bir ek ödeme yapmaktadır. Garson vb. pozisyonlar olmadığı için ayrı prim ödemeleri yapılmamaktadır. Lakin bunun dışında Tahtakale Spot çalışma koşulları son derece uygundur. Bu nedenle Tahtakale Spot’a iş başvuruları çok fazladır. Sizler de koşullardan ve şartlardan tatmin kaldıysanız, başvuruda bulunabilirsiniz.

İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?

Yapmış olduğunuz iş başvurusuna olumlu geri dönüş alıp, personel alımı yapılacağı tarafınıza bildirildiyse eğer yolun en stresli kısmını aştınız demektir. Buna rağmen işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için teslim etmeniz gereken işe giriş evrakları bulunmaktadır. Bu işe girerken istediğimiz belgeler firma yapısına göre değişkenlik gösterse de genel hatları ile E-devlet uygulamasından rahatlıkla temin edebileceğiniz türdedir.

İşe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için gerekli olan bu belgeler şu biçimdedir.

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Kan Grubu Kartı
  • Sabıka Kaydı ve Adli Sicil Kaydı
  • Vesikalık Fotoğraf
  • Aile Durum Bildirim Formu
  • Askerlik Durum Belgesi
  • İş Sözleşmesi ve Hizmet Sözleşmesi

Firmanın çalışma şartlarını ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Tahtakale Spot İş İlanları! İş Başvurusu Formu ve İlan Açıklamaları! başlıklı makalemize göz atarak iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Tahtakele Spot İnsan Kaynakları

C Grupta çalışanlarla alakalı yapı merkezde kurulan İnsan ve Gelişimi Yönetimi Direktörlüğü aracılığıyla yürütülmektedir. Gruba ait şirketler kendi personel özlüklerini kurmakla birlikte tüm çalışan politika ve sistem ve kaideleri merkezi olarak gerçekleştirilmektedir.

Öncelikle SC Grupta çalışanlar şirketin bir kaynağı olarak değil de şirketin bir varlığı olarak kabul edilmektedir. Bundan dolayı bu yapının ismi İnsan Kaynakları Direktörlüğü değil İnsan ve Gelişimi Yönetimi Direktörlüğü olarak belirlenmiştir.

İnsan bir varlıktır ve gelişmesi için çalışmalar gerekmektedir. Bu departmanda İşe Alım, İşe Yerleştirme, Kariyer Hareketleri, Etkinlik ve Organizasyonlar, Personel Özlük, Eğitim ve Gelişim gibi alt birimler bulunmaktadır. Ayrıca Kurumsal Davranış ve Etik Değerler Kriterleri Yönetmeliği, Kurumsal Entelektüel Platformu (KEP), Özgeçmiş ve Bilgi Dosyası (CDF) gibi Türkiye çapında örnek uygulamalara bu departman imza atmıştır.

Tüm çalışanlar Kişilik Envanteri, Yetenek Yönetimi, Yetkinlik ve Davranış Sistemleri yardımı ile de gerektikçe değerlendirilmekte ve yeniden yerleştirilmekte veya kariyerleri geliştirilmektedir.

Yönetim Kadroları atamalarında çok yüksek bir miktarda hazır çalışanlardan yapılmakta alakalı görevler çok özel spesifikasyonlar istemediği müddetçe dışarıdan direkt yönetici alınmamaktadır.

Özellikle mavi yakalı grup profesyonel olarak kurumsal tasarımdan çıkmış kıyafetlerle çalıştırılmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu